Barça

Sergi demana unitat en aquest moment difícil

El 8 d’abril del 2015 Sergi Barjuan va asseure’s a la banqueta de l’equip rival del Camp Nou. Visitava l’estadi amb l’Almeria i en va marxar escaldat amb un 4-0 en contra. Avui serà l’inquilí de la banqueta local en el partit del Barça contra l’Alavés (21 h). La seva missió fins que arribi el nou entrenador és aixecar la moral d’un equip ferit que ha perdut tres dels quatre últims partits de lliga i ocupa una insòlita novena posició. Feina de coach per al de les Franqueses, més que tàctica: “El que hem d’aconseguir és que torni l’alegria i les ganes de jugar a futbol. Els jugadors del Barça són jugadors que saben competir. No podem deixar escapar més punts, i menys a casa. S’ha de guanyar contra l’Alavés.” “He vist l’equip molt bé, sincerament. Hem fet tot just el segon entrenament i és difícil canviar moltes coses en tan poc temps. Aquests jugadors són uns escollits i per això estan en el Barça, i ells han de trobar també les solucions”, va explicar. “És fàcil treballar amb jugadors amb aquesta qualitat. Ara l’objectiu és intentar endollar-los a tots. També a l’afició, perquè és el moment d’estar units”, hi afegia.

Sergi facilitarà avui la seva primera llista de convocats. Ahir ja va descartar la presència d’Ansu Fati i caldrà veure si Dembélé entra en la primera convocatòria després de la lesió. En la sessió d’ahir van ser novetat Abde i Álvaro Sanz, a qui coneix bé del Barça B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)