Barça

El Barça, contra la Real i contra el virus FIFA

1a divisió femenina. El líder, afeblit per les tres baixes amb la selecció espanyola i la sub-23, rep la visita del segon classificat

Torna la lliga Iberdrola després de l’aturada pels compromisos de seleccions i ho fa amb una gran cita al Johan Cruyff, Barça-Real Sociedad, el líder contra el segon classificat (12 h, Esport3 i Barça TV). L’equip de Jonatan Giráldez, invicte en el campionat (21 punts de 21 possibles), rep la visita d’una Real que està fent un magnífic inici de curs i que en l’anterior jornada contra el Llevant va cedir tot just els primers punts.

Giráldez recupera Clàudia Pina, ja recuperada dels problemes al turmell i amb l’alta mèdica, però tindrà les baixes d’Andrea Pereira, Mariona Caldentey i Bruna Vilamala, totes tres víctimes del maleït virus FIFA. La central va contagiar-se de Covid-19 durant la concentració amb la selecció, la jugadora balear va tornar amb una fissura al dit del peu i estarà entre tres i quatre setmanes fora, i la de Sant Vicenç de Torelló es va fer un trencament del lligament encreuat del genoll amb la sub-23 i estarà una llarga temporada fora de combat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)