Desfeta a Kíev i, ara, pendents d’un miracle

Youth League. El triomf del Benfica a Munic deixa el juvenil A del Barça en una situació crítica

Dinamo de Kíev 4 Juvenil A 1

DINAMO DE KÍEV:Nescheret, Benediuk, Bol, Diachuk, Vivcharenko, Tsarenko (Skripnik, 92’), Brazhko, Yatsyk, Voloshyn (Malysh, 89’), Popov (Horbach, 92’), Diallo (El Khamlichi, 84’).BARÇA:Rafús, Juanola (Pedrola, 56’), Almeida (Valle, 73’), Riad, Solà, Garrido (Casas, 84’), Txus Alba (Luzzi, 73’), Casadó, Ilias Akhomach, Barberá (Bah, 84’), Juanda.GOLS:1-0 (2’) Diallo. 1-1 (37’) Juanda. 2-1 (45’+1’) Popov. 3-1 (66’) Diachuk. 4-1 (83’) Diallo.ÀRBITRE:Duje Strukan (croat). T.G.: a Diallo, Benediuk, Popov, Barberá i El Khamlichi. T.V.: a Akhomach (20’ i 40’).PÚBLIC:Uns 500 espectadors al Valeri Lobanovski.CRÒNICA:Dia negre a Kíev per al juvenil A del Barça. La derrota contra el Dinamo per 4-1, combinada amb la victòria del Benfica a Munic (0-2), deixa l’equip d’Òscar López virtualment fora dels vuitens de final de la Youth League. El Barça necessita ara guanyar els dos partits que li queden en el grup E i que el Benfica, que ara mateix és segon i li treu 5 punts (9), faci aigües en les últimes dues jornades. El Dinamo, el líder (10 punts), va atropellar els blaugrana en la segona meitat, en un partit condicionat des del minut 40 per l’expulsió amb doble groga d’Ilias Akhomach. El gol de Popov abans del descans va ser un cop anímic, i Diachuk i Diallo van sentenciar contra un Barça fos.