Barça

Xavi arriba il·lusionat i amb un discurs ambiciós

Ja és aquí. El nou tècnic del Barça assegura que vol començar a treballar des d’ara mateix, que cal fer grup i que en el club blaugrana s’ha de vèncer sempre

Xavi Hernández ja és a casa. Ahir va aterrar a Barcelona poc abans de la una del migdia acompanyat de la seva família, els membres del cos tècnic que l’acompanyaran en aquesta nova aventura i els negociadors del Barça que van viatjar a Doha, Rafa Yuste i Mateu Alemany. I Xavi arriba amb ganes de treballar de valent i amb un discurs ambiciós. “Nosaltres treballarem al màxim. Som al Barça, el millor club del món, i s’ha de guanyar, no es pot empatar ni perdre. Jo soc molt positiu. El que he viscut tota la vida al Barça és l’excel·lència. Hem de competir i lluitar per tot. No es pot regalar res. És l’ADN del club, entrenarem amb molta exigència”, va dir a l’aeroport de Doha abans d’agafar l’avió.

El nou tècnic blaugrana té clar què és el primer que vol fer: “Parlar amb els jugadors és el primer que vull fer. Jo he viscut també situacions dolentes, ara no és el millor moment de la història del club. Vull parlar amb ells i explicar-los la idea que tinc i treballar molt, fer equip, treball de grup. Moltes ganes de fer les coses bé. He de parlar a veure com estan. També estic molt agraït al Sergi Barjuan per la feina que estan fent.”

Al vestidor del Barça es trobarà excompanys seus, un fet que per a Xavi no és un problema i que no li ha d’impedir treballar amb llibertat i prendre totes les decisions que calgui. “Veig un avantatge entrenar excompanys, ja m’ha passat a l’Al-Sadd. Sé com s’entrenen i com són; són els capitans de l’equip i ja sé com són”, va justificar. També va explicar que la negociació es va allargar molt perquè s’havia de rescindir un contracte i signar tots els del seu cos tècnic, i va agrair l’esforç fet pel club per fitxar-lo. “Tots hi hem posat de la nostra part perquè es pogués fer. Molt content i amb molta il·lusió perquè les coses surtin bé. Ha estat difícil perquè s’havia de desencallar la rescissió del contracte, firmar nous contractes de tots els de l’staff, però tant el Rafa [Yuste] com el president, com el Mateu [Alemany], tots han remat perquè es pogués fer.”

En els propers dies haurà de parlar amb la direcció esportiva per veure quines possibilitats hi ha de reforçar l’equip en el mercat d’hivern. El president Joan Laporta, en un sopar de penyes a Galícia, va revelar-los que podrien arribar fins i tot tres noves incorporacions. Se sap que a Xavi li agradaria poder comptar amb un altre extrem perquè pugui obrir el camp, un tret clau en el seu esquema de joc.

La presentació, al Camp Nou i oberta a la gent

Demà, a partir de les 13 hores, tindrà lloc la presentació oficial de Xavi Hernández en un acte obert al públic al Camp Nou. Posteriorment atendrà els mitjans de comunicació en una compareixença a la sala de premsa Ricard Maxenchs. Els socis que vulguin assistir a l’acte de presentació hauran de treure les entrades accedint a un enllaç de la pàgina web del club, amb un màxim de sis passis per persona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)