Barça

La plaga que mai s’acaba

Lesionats. El Barça ja afrontava el partit contra el Celta amb vuit baixes per lesió i torna amb Ansu Fati lesionat al bíceps femoral i amb Eric Garcia amb molèsties al soli i Nico a l’abductor

Una de les primeres coses que haurà d’arreglar Xavi Hernández quan arribi és demanar explicacions als serveis mèdics del primer equip per saber quines són les causes de la gran quantitat de lesions que s’estan produint aquesta temporada. No és normal el que està passant a l’equip blaugrana, que ja va anar a Vigo amb vuit baixes i que ha tornat amb Ansu Fati lesionat i amb Eric Garcia i Nico González amb molèsties. Cap dels tres va poder acabar el partit.

Ansu Fati es va lesionar just abans del descans, quan va iniciar una desmarcada a l’espai; durant la cursa ja es va posar la mà directament a la part posterior de la cuixa. Va notar perfectament que s’havia trencat de nou. L’enèsima lesió muscular de la plantilla. El club va informar ahir a la nit, després de fer-li proves, que el davanter té una lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra. El contratemps arriba en molt mal moment per a Ansu Fati, que de mica en mica estava recuperant el bon nivell i la seva explosivitat després de la seva llarga absència per la lesió al genoll. Un cop dur i un retrocés per a un jugador que el que precisament necessita és tenir continuïtat.

Tampoc va poder acabar el primer temps Eric Garcia, que va ser substituït per Araujo. Té molèsties al soli de la cama dreta i caldrà fer-li més proves per veure si hi ha alguna lesió o si es queda en només això, molèsties. I l’últim en caure va ser Nico González, que estava sent un dels millors a Balaídos. Va demanar el canvi per unes molèsties a l’abductor dret. En l’últim partit ja es notava fatigat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)