Barça

Rutina i protesta

1a divisió Iberdrola. El Barça consolida més el lideratge, en un partit marcat per la queixa pública del Llevant contra la federació

Barça 4 Llevant 0

BARÇA:Cata Coll, Torrejón (Jana, 81’), Paredes, Mapi León, Leila (Melanie, 74’), Aitana, Patri, Alexia, Crnogorcevic (Engen, 81’), Clàudia Pina (Jenni Hermoso, 57’) i Rölfo (Martens, 57’).LLEVANT:Paraluta, Mendoza, Jucinara, Cometti (Lloris, 76’), Calligaris, Baños, Toletti (Giovanna, 76’), Pinto, Guerrero, Redondo (Férez, 59’), Navarro (Queiroz, 59’).GOLS:1-0 (13’) Aitana. 2-0 (44’) Alexia. 3-0 (66’) Martens. 4-0 (94’) Jenni Hemroso, de penal.ÀRBITRE:Elia Martínez Martínez.T.G.:Toletti i Calligaris.PÚBLIC:2.441 espectadors al Johan.

Desena victòria del Barça en deu jornades. La vida continua igual al Johan. Quatre gols dimecres al Hoffenheim en la Champions i quatre gols ahir al Llevant en la lliga. El líder, tot i les baixes com ara les de Paños i Oshoala, va golejar contra l’equip d’Ángel Villacampa amb gols d’Aitana, Alexia, Martens i Jenni Hermoso. Especialment bonic va ser el gol d’Aitana Bonmatí que va servir per obrir el marcador: sensacional xut des de la frontal directe a l’escaire de la porteria de Paraluta. Una bona rematada de cap d’Alexia després d’una centrada de Clàudia Pina i un gol d’oportunista de Lieke Martens en tot just sis minuts damunt la gespa van aplanar el camí. I en l’afegit, la cirereta des dels onze metres, amb una pena màxima transformada per Jenni Hermoso, que en el minut 57 ja havia avisat amb una rematada al travesser.

El partit va començar amb un gest de protesta per la falta d’evolució en la professionalització de la lliga com a rerefons. Les futbolistes de tots dos equips van estar aturades durant els primers trenta segons. Les jugadores del Llevant, a més, es van tapar el logotip de la federació espanyola. Tot ve perquè la federació ha imposat una sanció al Llevant, la Real Sociedad i el Vila-real per no lluir l’anagrama de la competició en l’anterior jornada. La federació els va treure tres punts a tots tres equips i el Llevant, amb la complicitat del Barça, va queixar-se d’aquesta manera visible. El club granota considera la sanció desproporcionada i recorrerà a altres instàncies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)