Barça

Ramon Planes es desvincula del Barça

Oficial. El ja exsecretari tècnic blaugrana rescindeix el seu contracte, que era fins al juny del 2022, per voluntat pròpia

El FC Barcelona ahir va fer oficial que havia arribat a un acord per rescindir el contracte de Ramon Planes, que acabava el 30 de juny del 2022. Ha estat a petició pròpia del ja exsecretari tècnic del Barça, que considerava que el seu cicle en el club blaugrana ja estava esgotat amb l’arribada del nou president i de la junta directiva i també perquè volia afrontar nous reptes professionals, possiblement a l’estranger. En el comunicat, el FC Barcelona li agraeix la feina feta durant tots aquests anys, també el seu compromís i professionalitat i li desitja molts èxits en el futur.

Ramon Planes va arribar al Barça el 2018, amb Josep Maria Bartomeu de president. En un primer moment va ser l’adjunt d’Éric Abidal i amb Pep Segura com a mànager general. Amb la marxa del francès del club va passar a ser el secretari tècnic. Entre els seus grans encerts hi ha el fitxatge de Pedri i el de Ronald Araujo, que sí que tenen un futur assegurat en el club. Durant aquest temps ha treballat bé al costat de Mateu Alemany. El Barça no té previst incorporar cap substitut i ha decidir que sigui Xavi Hernández qui acumuli més poder més enllà de ser l’entrenador del primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)