Barça

Laporta: “El retorn de Messi i Iniesta? No ho descarto”

El president, desbocat. Joan Laporta, contagiat per la bogeria d’Alves i abraçat al populisme, no tanca la porta a la tornada d’altres il·lustres

A Joan Laporta li encanta el xou, i si el gran convidat a la festa és un personatge del carisma i amb la comicitat de Dani Alves, capaç d’estripar i fer bocins la rigidesa de qualsevol manual de protocol amb el seu peculiar humor i les seves excentricitats, la gresca està garantida.

Alves va assaborir cada instant de la seva presentació oficial i va assumir a la perfecció el rol de showman que els 10.378 culers que van fer acte de presència al Camp Nou estaven esperant. Laporta es va contagiar ràpidament de l’energia que transmet el brasiler. La presentació va deixar molts moments per a la videoteca: des d’Alves signant el seu nou contracte descalç fins a la volta d’honor al camp que van fer ell i el president amb els braços alçats engrescant el públic, en una imatge més pròpia de la celebració d’un títol que altra cosa. Però, a falta de títols, aquí hi ha Laporta i Alves. Gran química damunt la gespa.

Laporta estava eufòric i va arribar llançat a la sala de premsa. Per inèrcia. Tant és així que, quan li van treure els noms de Leo Messi i Andrés Iniesta, ell no va tancar cap porta a un retorn: “No ho descarto. És una cosa que ha succeït ara amb en Dani. L’edat és un número. A ell li he d’agrair públicament l’esforç econòmic que ha fet per tornar al Barça. M’esteu parlant de dos jugadors espectaculars. Jo no puc predir el futur i no sé què passarà. Iniesta i Messi són dos jugadors que han fet gran el Barça, ara tenen contracte en vigor amb altres clubs, però a la vida mai se sap.”

Laporta considera que Alves pot aportar moltes coses als seus 38 anys: “És un dia d’una gran alegria, ple d’emocions. En Dani té ànima i té caràcter. El que hem viscut avui a l’estadi és la prova de fins a quin punt l’estima la gent”. “En Dani em va dir que volia tornar i ajudar l’equip amb la seva experiència. Tothom sap que físicament és un atleta superdotat. Té un cor enorme. És un competidor i un guanyador innat. Li vaig comentar a en Xavi i ell em va dir que necessitem al vestidor aquest tipus de jugadors. Per això ha tornat. Ens ajudarà molt”, va dir.

El ‘fair-play’, al límit

Al marge d’Alves, el club vol incorporar dos jugadors més en el mercat d’hivern, però caldrà primer alguna sortida. “La realitat és que hem pogut inscriure Xavi i el seu cos tècnic i hem incorporat Alves, però ara mateix no podem fer-ne més. L’1 de gener, ja ho veurem.” “Ara mateix no ens sobra fair-play, però tenim un mes i mig per endavant i estem treballant en diferents situacions per poder fitxar el mes de gener”, va explicar Mateu Alemany.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)