Barça

El calvari de Pedri

Lesió. El migcampista canari recau per segona vegada de la lesió al quàdriceps de la cuixa esquerra i estarà un mes més de baixa

El futbol pot haver-se acabat per a Pedri aquest 2021. I és que el migcampista ha tornat a recaure de la lesió al quàdriceps de la cuixa esquerra que es va fer a mitjan setembre i que només li ha permès disputar quatre partits aquesta temporada. El seu retorn semblava ara pròxim, però la lesió ha experimentat un nou retrocés i el canari, que va renovar recentment amb l’entitat blaugrana fins al 2026, s’haurà d’aturar un mes més.

Està sent, doncs, un calvari aquesta campanya per a Pedri, que en la passada va disputar 71 partits, 52 amb el Barça i 19 amb la selecció espanyola. En aquest sentit, està quedant palesa la mala gestió tant de la federació espanyola, com del Barça i també del jugador, que està pagant aquest curs la barbaritat de minuts que va acumular. A causa dels Jocs Olímpics, ja es va incorporar tard a la dinàmica del club, amb la temporada ja engegada i amb menys vacances de les que li tocaven, i la realitat és que no ha pogut arrencar.

El futbolista, de 18 anys, va lesionar-se al quàdriceps de la cuixa esquerra el 14 de setembre, en la derrota (0-3) contra el Bayern; va reaparèixer dues setmanes després, el 29 de setembre al feu del Benfica (3-0), dia en què va lesionar-se de nou a la mateixa zona i no ha tornat a jugar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)