Barça

Les líders oloren sang a Valdebebas

1a divisió Iberdrola. El Barça, que supera per 19 punts el Madrid, buscarà repetir les golejades dels dos últims precedents, en un cara a cara desigual que podria reeditar-se a Europa aquest curs

Real Madrid Barça

REAL MADRID:Misa, Robles, Rocío, Peter, Corredera, Del Castillo, Teresa, Zornoza, Moller, Ester González, Asllani. Suplents: Nahikari, Lorena, Maite, Cardona, Lucía Rodríguez, Olga, Sofia, Ivana Andrés, Claudia.BARÇA:Paños, Torrejón, Paredes, Pereira, Leila, Aitana, Alexia, Mariona, Rolfö, Jenni i Crnogorcevic. Suplents: Cata Coll, Gemma Font, Jana, Melanie, Pina, Martens, Engen, Graham Hansen. Baixes: Mapi, Bruna, Oshoala, Falcón, Patri.ESTADI I HORA:Estadi Alfredo di Stéfano (12 h, TV3, La 1, Barça TV).

Irene Paredes, en una entrevista concedida a L’Esportiu a inicis d’aquesta temporada, explicava que li agradaria viure un Madrid-Barça en la Champions. El seu somni continua viu perquè tant el Barça com el Madrid jugaran els quarts de final. Tots dos estan classificats a falta d’una jornada. El Barça com a primer de grup i el Madrid com a segon darrere del PSG. El 20 de desembre se sabrà si els camins de tots dos es creuen a Europa, però per anar fent boca madridistes i blaugrana estan citades avui a Valdebebas en partit de lliga (12 h, TV3, La 1 i Barça TV). En els dos precedents del curs passat el Barça va golejar per 0-4 a Valdebebas i 4-1 al Johan.

El Barça ha viatjat a Madrid amb les baixes de Mapi, Bruna, Oshoala, Falcón i Patri, confinada a Londres. Hermoso jugarà el seu partit número 200 com a blaugrana. El Madrid afronta el partit amb ambicions renovades després del canvi a la banqueta: Toril per Aznar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)