Barça

El Barça vol el ple en la Champions: 18 de 18

UEFA Women’s Champions League. El Barça, ja classificat per als quarts com el PSG, el Madrid, el Lió i el Bayern, vol fer el ple contra el Koge

El Barça coneixerà dilluns a la seu de la UEFA a Nyon el nom del seu rival en els quarts de final de la Champions (13 h). El vigent campió d’Europa és un dels cinc equips que ja estan classificat per a la següent ronda de la competició, juntament amb el PSG, el Real Madrid, el Lió i el Bayern de Munic. L’Arsenal i el Hoffenheim es jugaran l’altra plaça del grup C, en què les gunners ho tenen tot a favor. Només una desfeta difícil d’imaginar per cinc o més gols en territori alemany les apartaria dels quarts. Tots els focus de la jornada estan posats en el grup A, en què el Chelsea, finalista de l’última edició, lidera la classificació però podria quedar eliminat si perd i la Juve compleix contra el Servette. Això faria que es produís un triple empat a 11 punts entre el Chelsea, el Wolfsburg i el Juventus, i caldria agafar aleshores la calculadora per veure quins són els dos equips classificats en funció del goal average. Tots tres es juguen la seva continuïtat demà en una jornada d’infart.

Cap transcendència té, en canvi, el partit d’avui per al Barça (21 h, DAZN). L’equip de Jonatan Giráldez i el PSG són els dos únics equips que poden fer el ple de punts i aquest és precisament l’únic objectiu de les blaugrana: fer el 18 de 18. La situació convida a les rotacions. Es preveuen moltes novetats a l’onze respecte l’últim partit contra el Madrid. En el partit jugat a Dinamarca el Barça va guanyar 0-2, amb gols de Fridolina Rolfö i Jenni Hermoso.

Soren Randa-Boldt, a qui recentment s’ha detectat càncer de còlon, no s’asseurà avui a la banqueta del conjunt danès en la visita al Johan.

LA PRÈVIA

Acabem de jugar tres partits molt exigents [Athletic, Arsenal i Madrid] i hi haurà algunes rotacions
Jonatan Giráldez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)