Barça

La nova vida d’Agüero

Projectes. Després d’anunciar la seva retirada, l’argentí es podrà centrar en altres projectes; té un equip d’‘e-sports’, està fent una criptomoneda i pot ser ambaixador del City

Dimecres el Kun Agüero anunciava entre llàgrimes que es retirava del futbol professional pels seus problemes al cor. Això li traurà moltes hores de la seva vida però l’argentí no estarà avorrit perquè té diversos projectes en marxa en els quals poder-se centrar. Per començar, Agüero té un equip d’e-sports, al qual ara podrà dedicar moltes més hores; també està fent una criptomoneda i s’ha involucrat en una línia de roba de la seva parella. A més, el Manchester City i la marca esportiva Puma li havien promès que seria el seu ambaixador, així que possiblement li tocarà anar a diversos actes d’aquestes dues organitzacions. De moment, però, Agüero marxa cap al seu país per passar les vacances de Nadal amb la seva família.

La relació entre el FC Barcelona i el jugador és molt bona, tal com va quedar demostrat en l’acte que se li va preparar al Camp Nou i en les negociacions per arribar a un acord econòmic. Com que hi ha un motiu de força major –mèdic– que ha comportat la seva retirada prematura del futbol, al marge de les dues parts també hi intervenien asseguradores. En qualsevol cas, tant Agüero com el club blaugrana estan molt satisfets de com s’ha tancat aquest assumpte.

El Kun va firmar un contracte fins al 30 de juny del 2023. En el Barça només ha pogut jugar cinc partits, en els quals va marcar un gol, en el clàssic al Camp Nou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)