Jana Fernàndez les posa a 100

1a Iberdrola. Jana marca el gol número cent del Barça en l’era Giráldez i les blaugrana sumen la catorzena victòria en la lliga

Barça 4 Rayo 0

BARÇA:Gemma Font, Torrejón, Jana Fernàndez, Pereira (Paredes, 81’), Leila (Rolfö, 59’), Engen, Aitana Bonmatí, Pina (Alèxia Putellas, 59’), Martens (Melanie Serrano, 74’), Hermoso, Hansen (Crnogorevic, 81’).RAYO:Larqué, Bores, Balleste, Andújar, Saéz, Paula (Tanaka, 93’), Pilar, Leles (Aedo, 73’), Iris (Pauleta, 73’), Isadora (Cabral, 46’), Bulatovic.GOLS:1-0 (14’) Jana. 2-0 (80’) Melanie. 3-0 (87’) Jenni Hermoso. 4-0 (92’) Aitana Bonmatí.ÀRBITRE:Olatz Rivera Olmedo. T.G.: a Sáez i Bulatovic.PÚBLIC:2.195 espectadors a l’estadi Johan Cruyff.

El Barça va sumar ahir una altra victòria en el campionat de lliga després de superar el Rayo per 4-0, amb gols de Jana Fernàndez, Melanie Serrano, Jenni Hermoso i Aitana Bonmatí.

Especial va ser el gol de Jana –va marcar ja contra l’Alavés– perquè va significar el gol número 100 del Barça en totes les competicions en l’era Giráldez. Graham Hansen va servir una falta lateral i la defensa blaugrana va rematar de cap, lliure de marca, al fons de la xarxa. Gol històric i minut històric perquè va arribar en el minut 14, el dorsal de Johan. Una picada d’ullet al mestre. 2.195 espectadors van veure en directe el gol 100 del Barça a l’estadi Johan Cruyff, la quarta millor entrada de la temporada.

El Rayo va posar les coses difícils al Barça. Les madrilenyes fins i tot van marcar en el minut 72, però la col·legiada del partit va anul·lar el gol d’Iris per un fora de joc molt justet.

L’avís va reactivar el Barça que en els últims minuts del partit va posar una marxa més i va marcar tres gols més. En el minut 80, Melanie, que ahir va jugar el seu partit número 499 amb el Barça, va marcar el segon gol del matí, després d’una bona passada de Torrejón. El tercer va ser obra de Jenni, des dels onze metres, després d’un penal provocat per Alèxia. Ja en el temps afegit, Aitana va marcar el quart amb un xut llunyà que va desviar una defensora amb el cap i va canviar la trajectòria i va despistar la portera del Rayo.