Barça

Xavi Hernández

Tècnic del Barça

“Hem perdut dos punts, mereixíem guanyar el partit”

Xavi va marxar de Sevilla amb sensacions agredolces. Per una banda, ho va fer satisfet per la imatge i el bon partit del seu equip, però per l’altre, descontent per haver aconseguit només un punt quan el que cal és sumar de tres en tres. “Crec que hem perdut dos punts, hem merescut guanyar. En la primera part hem jugat molt bé, amb personalitat i jugant al que volem.” El tècnic va insistir que l’equip va creixent i que ha millorat molt en aspectes com la pressió i la circulació de pilota, però que això no els serveix. “El Barça està fet per guanyar. La imatge és bona i les sensacions són bones, però un punt no ens serveix. Però sí, estic orgullós de l’equip malgrat l’empat.”

Xavi també va lamentar que la fortuna tampoc els hagués acompanyat, sobretot en la jugada del pal de Dembélé i en la rematada de cap de Gavi. Precisament va elogiar el partit fet per l’extrem francès, jugant ben obert a la banda i desequilibrant. Finalment, va reconèixer que cal continuar millorant a l’hora de defensar les jugades a pilota aturada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)