Barça

Una fita en hores baixes

Contra el Sevilla, Ter Stegen va arribar als 300 partits jugats amb la samarreta del Barça. L’efemèride arriba en hores baixes per al porter alemany, al qual, per primer cop en els set anys i mig que fa que és al club, s’està discutint pel seu rendiment. La direcció esportiva i el cos tècnic no tenen dubtes sobre Ter Stegen, a qui continuen considerant un puntal d’aquest equip, si bé no es pot negar que el seu rendiment no és el de temporades anteriors. En els últims partits, cada xut que rep acaba dins la porteria i a ell se’l veu més nerviós, mancat de confiança, també jugant amb els peus, quan precisament aquesta és una de les seves millors qualitats. Aquesta temporada només ha aconseguit deixar la porteria a zero en tres partits de setze disputats i té una mitjana de dues aturades per duel.

“Vull millorar en tot moment i els companys m’ajuden dia a dia.”, va dir als mitjans del club. “Molt content pel partit 300 i espero que siguin molts més”, hi va afegir el que ja és el cinquè estranger amb més partits en el Barça després que contra l’Osasuna superés Cocu. Comptant el partit contra el Sevilla, suma un total de 201 victòries, 56 empats i 43 derrotes, que es reparteixen en 198 partits en la lliga, 71 en la Champions, 24 en la copa del Rei, sis en la supercopa d’Espanya i un en la supercopa d’Europa. En aquests duels ha encaixat exactament també 300 gols.

També va explicar que se sent molt a gust a Barcelona i que està “encantat” amb el tracte que rep de la gent. Així que en cap cas pensa abandonar el club malgrat que arran del seu mal moment havien aparegut en alguns mitjans informacions en el sentit que altres clubs s’haurien interessat pels seus serveis. Però Ter Stegen vol continuar sumant amb el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)