Barça

Xavi perd Abde durant el gener

Barça. L’extrem ha estat convocat amb la selecció del Marroc per disputar la copa d’Àfrica, que se celebrarà del 9 de gener al 6 de febrer al Camerun, i es podria perdre fins a nou partits amb l’equip

Xavi Hernández no podrà comptar amb Ez Abde durant el proper mes de gener. El jove jugador del Barça ha estat convocat per la selecció del Marroc per disputar la copa d’Àfrica, que es disputarà del 9 de gener al 6 de febrer al Camerun. En funció de fins on arribi la selecció del Marroc, Abde es podria perdre fins a nou partits. Serien els següents: contra el Mallorca en la lliga, el Linares en la copa, el Granada de lliga, la semifinal de la supercopa contra el Real Madrid, la hipotètica final si els blaugrana es classifiquen, els vuitens de la copa o contra el Rayo en la lliga, l’Alavés de lliga i, ja al febrer, els quarts de final de la copa i el partit contra l’Atlético de lliga.

El seleccionador del Marroc, Vahid Halilhodzic, va elogiar el blaugrana. “Hi he parlat algunes vegades ja i m’ha dit amb paraules motivadores que vol portar la samarreta del Marroc i que parlarà amb el president i l’entrenador. És un noi amb molta qualitat. No és Messi ni Mbappé, però si juga en un equip com el Barcelona és que té qualitat. Abde pot jugar a les bandes i pel mig. Ja ho veurem, perquè es pot adaptar a diferents plans de joc i sistemes, també”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)