Barça

“La copa és un objectiu”

Xavi Hernández. Entrenador del Barça

Com a futbolista, Xavi Hernández va aixecar 25 títols, tres d’ells el de copa, competició amb què es retroba aquesta tarda. “La copa és un títol i anem amb tota la il·lusió de començar bé en un camp difícil com és el del Linares”, va explicar el tècnic ahir en la prèvia. “És un objectiu. En som els vigents campions i volem repetir títol”, va completar el preparador, que va parlar del partit d’avui: “Serà complicat. El Linares és un bon equip i estarà extramotivat. Tenen un bon entrenador que fa temps que ja és allà. És un conjunt que està en el grup del Barça B i el coneixem.” “No serà fàcil, en camp contrari, a un partit... I, a més, no tenim res a guanyar perquè tothom ens dona com a favorits”, va advertir el de Terrassa.

L’entrenador també va ser interrogat sobre el discurs del president Joan Laporta, que dilluns va assegurar que el Barça “ha tornat”. “Estic amb el president. Soc molt positiu i molt afí amb el seu caràcter. És un paio molt valent”, va manifestar Xavi. “Hem tornat? Estem a un punt de la Champions, estem lluitant. La situació és difícil, però estem treballant de valent per retornar el Barça on es mereix”, va seguir. “En la classificació anàvem novens i ara som cinquens. A poc a poc. Estem vint-i-quatre hores treballant pràcticament. Hem de seguir el president”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)