Barça

L’infortuni d’Eric Garcia

Greu contratemps. El central català estarà cinc setmanes de baixa per culpa d’una lesió distal al bíceps femoral de la cuixa dreta i li arriba quan s’havia guanyat la confiança de Xavi

Una lesió distal al bíceps femoral de la cuixa dreta deixarà fora de joc Eric Garcia les properes cinc setmanes. Un contratemps important per al jugador, per a Xavi i també per a l’equip, perquè el defensa català estava en un bon moment de forma i s’havia guanyat la confiança del tècnic egarenc, que en els seus primers partits el va mantenir a la banqueta, sobretot després de firmar una actuació força deficient a Vila-real. Eric ara ja encadenava força titularitats i la seva progressió era molt positiva. Però ara s’ha tallat en sec. Es perdrà la semifinal de la supercopa, la possible final, els vuitens de la copa contra l’Athletic i els partits de lliga contra l’Alavés, l’Espanyol i l’Atlético de Madrid. I si l’equip blaugrana continua viu en la copa, no tornaria fins a la tornada de la semifinal.

A Xavi se li acumulen els problemes a l’eix defensiu, perquè Araujo hauria de forçar per jugar el clàssic de dimecres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)