Barça

‘Last call for Dembélé’

El Barça està tan desesperat amb el cas Ousmane que 24 hores abans del tancament del mercat ha activat la via París amb un club que genera tanta animadversió com el PSG. Noms com Juan Bernat i Icardi, immersos en la carambola

El tancament del mercat d’hivern a les oficines del Barça s’entreveu igual d’agitat que en l’última finestra del mercat d’estiu. Frenètic i delirant va ser tot el que va succeir el 31 d’agost i ara es podria repetir el guió. A l’estiu, el Barça va tancar les operacions d’Antoine Griezmann i Luuk de Jong en l’últim minut. De fet, el club va haver d’esperar la confirmació de LaLiga abans de fer públic res perquè tot va anar molt just i no estava del tot clar que la documentació hagués arribat a temps, i el Barça va acabar emetent comunicats a misses dites. Molts lectors se’n van anar al llit amb unes notícies radicalment diferents de les que van llegir en llevar-se l’endemà. El final del conte ja el saben: Griezmann va anar cedit a l’Atlético –el Barça s’ha estalviat la fitxa més alta de la plantilla– i Luuk de Jong va arribar del Sevilla també a préstec, per petició expressa de Ronald Koeman. Ara, tots els ulls continuen posats en la figura d’Ousmane Dembélé. Incorporats Dani Alves, Ferran Torres i Adama Traoré, el Barça està disposat a esperar fins a l’últim minut per trobar una solució satisfactòria en el cas Dembélé.

Xavi no vol en cap cas tenir un jugador del talent de Dembélé a la grada fins al 30 de juny, conscient que això generaria mala maror als vestidors. No vol elements tòxics, i Mateu Alemany i el club tenen menys de 24 hores per trobar una solució. Les últimes informacions en tot aquest serial situen Ousmane a París. Sempre el PSG pel mig. Segons Footmercato.net, Dembélé i el PSG tindrien ja un acord verbal, i el Barça i el club francès estarien mirant de trobar una fórmula satisfactòria per a totes les parts. Difícil tenint en compte la mala relació entre el Barça i el club presidit per Nasser al-Khelaïfi, però quan tens l’aigua fins al coll, els enemics no ho són tant. Si Dembélé acaba anant a París, serà curiós veure una davantera formada per Messi, Neymar i Dembélé, amb el permís de Mbappé.

Sigui com sigui, la sortida d’Ousmane continua condicionant qualsevol possible fitxatge en aquest últim dia de mercat. La incorporació de Nicolás Tagliafico sembla que no s’acabarà produint, perquè l’Ajax i el Barça no es posen d’acord. Aquesta és una via ara mateix en punt mort. Tots els esforços blaugrana en aquestes últimes hores de mercat estan posats en la contractació d’un davanter i, a hores d’ara, Pierre-Emerick Aubameyang continua sent el més ben situat. El Barça no abaixarà els braços fins a l’últim moment. Molts mitjans anglesos donen per fet l’acord entre el Barça i Aubameyang per tal que jugui al Camp Nou com a cedit fins a final de temporada. Aubameyang està disposat a abaixar-se el sou com ha fet Adama, però tot continua en mans de Dembélé. Si marxa Ousmane, arribarà Aubameyang. L’equació és senzilla, però executar-la no ho és tant.

El Barça demana 20 milions d’euros per Dembélé, però el club està explorant altres vies i en les últimes hores han entrat en joc dos noms: Mauro Icardi i Juan Bernat. La situació és tan desesperant que el club blaugrana ha acceptat fins i tot parlar amb un club que genera tanta animadversió com el PSG. El cas és que el Barça no veuria amb mals ulls un intercanvi de cromos en l’operació Dembélé-PSG. Icardi ja va jugar en les categories inferiors del Barça fa anys, però ara mateix Aubameyang continua estant més ben situat per reforçar la davantera. La sortida de Dembélé permetria rebaixar massa salarial per incorporar el jugador de l’Arsenal. L’altre nom és Juan Bernat. Aquest perfil agrada més a la direcció esportiva del Barça. Aquesta no és la primera vegada que el nom de Juan Bernat es relaciona amb el club blaugrana, que sempre l’ha vist com una opció interessant per ocupar el lateral, ja en la seva època com a jugador del Bayern de Munic. L’últim dia de mercat s’entreveu frenètic i encara hi podria haver molts girs de guió.

NOMS PROPIS

Agrada Bernat i menys Icardi. Aubameyang continua més ben situat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)