Barça

El dia que el famós ‘forensic’ es revelarà

Llum. Avui al matí, Joan Laporta donarà a conèixer el contingut de l’informe exhaustiu d’operacions poc clares

Avui a les onze del matí, a l’Auditori 1899, el president del FC Barcelona, Joan Laporta, revelarà el contingut del forensic, un informe exhaustiu sobre tot un seguit d’operacions que van generar sospites en la directiva actual i que, després de conèixer el resultat, han confirmat per què el club ha denunciat l’anterior junta directiva presidida per Josep Maria Bartomeu a la fiscalia. I aquest òrgan ha recollit el guant i ja està investigant les operacions més estranyes per veure si s’ha comès algun delicte.

Sobretot es vol mirar en detall alguns contractes sobre l’Espai Barça i el pagament fraccionat a alguns proveïdors, una comissió exagerada en el fitxatge de Malcom i el fitxatge de Griezmann. Joan Laporta haurà d’explicar detalladament els motius pels quals han decidit fer el pas de denunciar i si demanarà, al marge del que acabi dient la justícia, alguna responsabilitat als anteriors directius per la seva gestió. Quan a l’octubre el CEO, Ferran Reverter, va presentar els resultats de la due diligence ja va avisar que hi havia algunes operacions anormals però que també els faltava molta infirmació perquè aquesta no era al club.

Pel que fa a la directiva de Bartomeu, aquest diari ja va explicar fa uns dies que esperen l’exposició de Laporta amb molt d’interès perquè a ells no se’ls ha informat de quines són les operacions sospitoses i també amb molta tranquil·litat perquè asseguren que cap d’ells ha posat la mà a la caixa ni s’ha endut diners de comissions.

El que sí que van lamentar és el fet de no explicar en detall les operacions per les quals els denunciaven a la fiscalia, la qual cosa només fa que augmenti el soroll i es generin especulacions.

Avui, però, finalment el forensic veurà la llum i se sortirà de dubtes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)