Barça

Laporta: “Estem molt sorpresos amb Dembélé”

Al marge de presentar les conclusions del forensic, Joan Laporta també ha parlat de la situació d’Ousmane Dembélé després que ahir no es pogués concretar la seva sortida. El president del Barça ha reconegut que estan “molt sorpresos” amb el jugador francès i que el fet que s’hagi quedat no beneficia a cap de les parts. “Li vam presentar dues propostes i eren bones. Estem molt sorpresos que no hagi acceptat. L’última era d’un club anglès i no ha volgut, ha preferit seguir aquí sis mesos. No és bo ni per ell ni pel club, perquè la seva renovació ens donava marge salarial i no hauríem estat havent de treballar fins a l’últim minut”.

Laporta ha assegurat que el club havia fet de tot perquè el jugador pogués continuar en un primer moment. “Li vam oferir la renovació, amb una oferta molt bona. Després va resultar que era un tema econòmic, que ell volia més. Es va enquistar el tema. L’agent es va posicionar sense dir res. Hem fet tot el possible.”. Ara el més probable és que el jugador vegi tots els partits que queden des de la grada i des del Barça no descarten donar-li la carta de llibertat. “Això de Dembélé és de difícil comprensió. Xavi està treballant i ha d’anar pensant en la temporada que ve. Pensem que té un acord amb un altre club. Així ens ho ha insinuat el seu agent. Nosaltres actuarem pel bé del club”, ha dit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)