Barça

“No pagarem per conceptes falsos”

Contundent. Laporta assegura que si ha de pagar una comissió elevada per Haaland serà transparent

Joan Laporta va ser molt contundent quan li van demanar si podia prometre que durant el seu mandat no pagaria comissions més elevades del 5% habitual. La pregunta clarament feia referència al possible fitxatge de Haaland, en què tant Mino Raiola com el pare del davanter reclamen quantitats enormes en concepte de comissió. El president blaugrana, en el que va ser clarament un dard als antics gestors del club, va assegurar que si li toca fer-ho ho explicarà i serà transparent. “El que segur que no farem són pagaments sense causa. No pagarem per un concepte que és fals. Procuraré no fer pagaments desproporcionats. Parles d’una operació en què s’estan comentant unes comissions exagerades. En el passat ha passat vegades que si volies fitxar un jugador havies de pagar certes comissions. Però si ho fem, no ho disfressarem. Ho explicarem amb transparència màxima. Si volem i correspon haver de pagar una comissió impactant, ho explicaré. El que segur que no farem és dir que costa 17 milions i després resulta que 40 van per al pare”, va afirmar Laporta, en referència al fitxatge de Neymar.

Abans que es detallés el forensic, el vicepresident econòmic, Eduard Romeu, va tornar a repetir algunes magnituds de la difícil situació econòmica del club, com per exemple el deute de 1.350 milions d’euros, però en un discurs força optimista va explicar que estan començant a revertir la situació. “La hipoteca que ens deixen és molt feixuga, però no ens escudarem en això per no arreglar la situació”, va assegurar. Romeu va explicar que portaven estalviats 159 milions d’euros en massa salarial i que continuarien insistint encara en aquest assumpte, que havien rebaixat el cost financer en 27 milions d’euros i també que en despesa ordinària la rebaixa era de 25 milions. Pel que fa als ingressos, va confirmar que ben aviat hi haurà bones notícies sobre el nou patrocinador –tot indica que serà Spotify– i que la prova evident que s’estaven fent les coses bé és que el club ja tornava a ser competitiu pel que fa a fitxatges, com s’ha demostrat.

CLAR

Laporta afirma que si li toca pagar una comissió alta no ho disfressarà

BONA GESTIÓ

Romeu explica que han rebaixat la massa salarial en 159 milions d’euros
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)