Barça

Bartomeu demana el forensic a la fiscalia

L’ex president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha enviat un escrit a la fiscalia provincial de Barcelona on reclama que se li entregui una còpia del forensic que la junta actual va enviar-los per tal d’iniciar una investigació en un seguit d’operacions que podrien ser constitutius de delicte.

En un escrit remès per Bartomeu a EFE assegura que “davant el contingut, les valoracions i opinions expressades per l’actual junta del FC Barcelona a la roda de premsa oferta ahir dimarts, com a expresident del FC Barcelona vull expressar la més absoluta disconformitat i rebuig, així com lamentar que el Resum Executiu de les conclusions de l’anàlisi Forensic no s’hagi fet públic per a la totalitat dels socis del nostre club. Ja se li va transmetre el prec que es donés a conèixer el Resum Executiu de les conclusions de la Due Dilligence, ara, a més de reiterar que les manifestacions sobre el període de la nostra gestió no s’ajusten a la veritat, com a expresident de la junta directiva s’ha enviat un escrit a la Fiscalia Provincial en què es manifesta la voluntat de posar-nos a la plena disposició d’aquesta Fiscalia, per col·laborar en tot el que calgui, així com la petició expressa que se’ns traslladi de la documentació lliurada per la directiva del FC Barcelona”. Bartomeu no descarta iniciar accions legals per reclamar el seu dret a l’honor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)