Barça

Alves, Ferran, Aubameyang i Adama: quatre noms i tres llocs

Difícil elecció. Xavi ha de triar quins tres futbolistes inscriu en l’Europa League i quin dels nous deixa fora, i la decisió és imminent

Xavi Hernández s’enfronta a una de les decisions més difícils que ha hagut de prendre. Dani Alves, Ferran Torres, Adama Traoré i Pierre-Emerick Aubameyang. De tots quatre, a un li tocarà pagar els plats trencats. Que Mateu Alemany hagi driblat amb solvència el fair play financer i que el Barça hagi acabat fitxant quatre futbolistes en aquest mercat d’hivern genera de retruc un problema per a Xavi. En aquest cas, la multitud és un regal enverinat. El tècnic haurà de triar ara quin dels nous fitxatges mira l’Europa League des de la televisió. La normativa de la UEFA permet inscriure només tres futbolistes nous en la competició després del mercat d’hivern i un d’ells quedarà fora de l’equació.

Ferran Torres i Dani Alves ja han debutat en la lliga i Adama ja hi ha estat inscrit. Aubameyang està fitxat, però falta l’oficialització per part del Barça. Avui dimecres, a les 00.00 h, expira el termini per tal que el Barça inscrigui els tres nous futbolistes a l’Europa League, tal com diu l’article 46.01 del reglament de la UEFA. El fet que algun d’ells hagi jugat ja competició europea amb un altre club aquesta mateixa temporada no suposa cap impediment, perquè aquest condicionant va quedar abolit fa unes temporades. De tots quatre, l’únic que sembla que té la plaça absolutament garantida és Ferran Torres, perquè el club ha fet una gran inversió econòmica per ell i perquè és qui més recorregut sembla que hagi de tenir al Barça.

Aubameyang ja s’entrena

Pierre-Emerick Aubameyang es va entrenar ahir al matí per primera vegada a les ordres de Xavi. El club va publicar una fotografia a les xarxes, però després la va acabar esborrant, pendent de l’oficialització del fitxatge. Laporta ja va dir ahir que esperen poder presentar el jugador entre demà i divendres. L’Arsenal li va dedicar ahir un tuit de comiat: “Pels moments guanyadors del partit, per les celebracions icòniques, per fer-nos somriure. Gràcies per tot, Auba.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)