Barça

I ara què, Ousmane?

Debat intern. Laporta i alguns directius no volen que Dembélé jugui més, però es valorarà l’opinió de Xavi

El serial Dembélé continua. Després que el jugador i el seu agent Moussa Sissoko hagin estat marejant la perdiu durant mesos, donant allargues dia sí i dia també a les diferents propostes de renovació que el club els va plantejar, i després de negar-se també a marxar del Barça en aquest mercat d’hivern, tot i que clubs com el Tottenham i el Chelsea havien fet ofertes interessants l’últim dia de mercat, ara s’obren tres possibles escenaris: rescindir-li el contracte i pagar-li tota la fitxa fins al 30 de juny, deixar-lo a la grada o aprofitar-lo a la gespa fins a l’últim dia. I aquí és on costarà trobar el consens perquè les necessitats esportives de l’equip xoquen frontalment amb la voluntat del club. Xavi té unes necessitats i Joan Laporta té unes altres intencions. El club està enfadat amb l’actitud de Dembélé i el seu agent, perquè consideren que no han anat de cara i perquè han posat traves a l’hora de buscar una solució satisfactòria per a les dues parts. Laporta i altres membres de la junta no volen que Dembélé torni a vestir la samarreta del Barça. El president va ser dur ahir en aquest sentit i en va parlar durant la compareixença del famós forensic: “El tema de Dembélé és de difícil comprensió. Xavi treballa en el present i a mitjà termini construint un equip competitiu i si és un jugador que no tindrem la temporada vinent doncs... Nosaltres pensem que té un acord amb un altre club. Així ens ho ha insinuat el seu agent. Nosaltres actuarem en interès del club.” “Li vam presentar dues propostes i eren bones. Estem molt sorpresos que no ho hagi acceptat. L’última era d’un club anglès i tampoc ho ha volgut, ha preferit quedar-se aquí sis mesos. Això no és bo ni per a ell ni per al club.”

Dembélé es va entrenar ahir amb el grup com si res i ara tots els ulls miren Xavi Hernández. Laporta, Alemany i l’entrenador han d’acordar una resolució i la resposta ha d’arribar abans de la convocatòria del partit de diumenge contra l’Atlético de Madrid.

LAPORTA

El tema de Dembélé és de difícil comprensió. Això no és bo ni per a ell ni per al club. Nosaltres actuarem en interès del club
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)