Barça

Torna Alèxia i cau Paredes

1a Iberdrola. El Barça, sense Irene Paredes, baixa per covid, buscarà la dinovena victòria consecutiva en la lliga al camp del Llevant

Llevant Barça

LLEVANT:Korenciová, Silvia Lloris, Cometti, Mendoza, Jucinara, Gerrero, Baños, Calligaris, Andonova, Giovanna, Gio. Suplents: Carol, Alba Redondo, Andrea Falcón, Fiamma Iannuzzi, Érika, Tatiana Pinto, Mar Segarra.BARÇA:Paños, Torrejón, Pereira, Mapi León, Leila, Patri, Engen, Alèxia, Hansen, Jenni Hermoso i Martens. Suplents: Cata, Gemma Font, Melanie, Pina, Oshoala, Molina, Ona, Martina. Baixes: Paredes, Aitana, Jana, Crnogorcevic, Bruna, Mariona.HORA:17 h.ÀRBITRE:Arantza Gallastegui.ESTADI:Ciutat Esportiva de Bunyol.

Després del 4-0 de dissabte contra el Betis, el Barça visita avui (17 h) el camp del Llevant amb l’objectiu de sumar la dinovena victòria en el campionat. Jonatan Giráldez recupera la capitana Alèxia Putellas, baixa contra les andaluses per unes petites molèsties. També torna a la llista la portera Gemma Font després de rebre l’alta mèdica. Qui ha quedat fora és Irene Paredes, que ha donat positiu en covid. Amb Jana Fernández lesionada i la baixa de la central basca, Mapi León i Andrea Pereira repetiran en l’eix de la defensa.

Aitana, lesionada des del 8 de gener en el partit contra el Granadilla Tenerife, va entrenar ahir amb el grup i evoluciona bé de la seva lesió. Precisament Aitana va ser una de les golejadores del 4-0 al Llevant jugat al Johan en la primera volta. Aquell dia també van marcar Alèxia, Martens i Jenni.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)