Golejada sense un gran joc

1a Iberdrola. La Real Sociedad perd contra el Real Madrid (1-3) i queda a 14 punts de les blaugrana en la classificació

Llevant 1 Barça 4

LLEVANT:Korenciova, Mendoza, Cometti, Toletti (Falcón, 68’), Pinto, Calligaris, Baños (Lloris, 68’), Paula (Andonova, 68’), Guerrero, Gio (Redondo, 46’), Carol (Crivelari, 46’).BARÇA:Paños, Torrejón (Martina, 73’), León, Pereira, Rolfo (Leila, 73’), Patri (Alèxia, 61’), Engen, Jenni Hermoso (Pina, 61’), Graham, Oshoala (Melanie, 77’), Martens..GOLS:0-1 (25’) Oshoala. 0-2 (34’) Patri. 0-3 (35’) Jenni Hermoso. 0-4 (55’) Graham. 1-4 (85’) Pinto.ÀRBITRE:Arantza Gallastegui Perez . Targetes grogues a Guerrero i Pinto.

El Barça va sumar al camp del Llevant la 19a victòria en els 19 partits que ha disputat en la Lliga Iberdrola. Les blaugrana van patir per la pressió del seu rival en els primers minuts i fins i tot Jenni Hermoso va errar un penal en el minut 17 que va aturar la portera del Llevant. Tot va canviar quan Oshoala va aprofitar una errada de la portera per pispar-li la pilota i marcar a porta buida. El Barça va olorar sang i va resoldre el partit en 10 minuts amb gols de Patri i Jenni (0-3).

A la segona part, Graham va fer el 0-4 i, encara que el partit es va embolicar en alguns moments, les granotes ja no van tenir capacitat de tornar a entrar en el partit. A cinc minuts del final, Tatiana Pinto va fer l’1-4.

Alèxia va tornar a tenir minuts i va debutar en el primer equip la jove defensa empordanesa Martina Fernández.