Barça

Laporta: “Dembélé? La decisió serà de Xavi, però ell està igual de decebut que nosaltres”

Cas Dembélé. Laporta insisteix en el malestar del club cap a Ousmane, però ho deixa tot en mans de l’entrenador, almenys de portes enfora

El nom d’Ousmane Dembélé va sonar amb força i repetides vegades ahir durant la presentació oficial d’Adama Traoré. El francès, sense estar present a l’Auditori 1899, va eclipsar Adama durant bona part de l’acte. El dia de la presentació del forensic, Joan Laporta va estar més contingut quan se li va preguntar pel jugador, però ahir, només vint-i-quatre hores després, va dir tot el que s’havia guardat dimarts. Pinten bastos per a Ousmane. Si fos per Laporta, Dembélé no tornaria a vestir la samarreta del Barça. Només Xavi Hernández el pot rescatar de l’ostracisme dels pròxims sis mesos. El president té clar què faria ell, però trasllada la pilota al terrat de Xavi, almenys davant de les càmeres: “Això ho decidirà l’entrenador. El que sí que penso és que l’entrenador està treballant per aquesta temporada i la següent, i un jugador que no tindrem la temporada vinent és més difícil que jugui ara, perquè estem reconstruint un equip i l’entrenador sap amb qui pot comptar i qui no. Els agents de Dembélé no han volgut acceptar la renovació i estem en un atzucac.” “L’entrenador està igual de decebut que tots nosaltres i entenc que això Xavi ho tindrà en compte. És una situació que haurem de gestionar. Aquí les circumstàncies són les que són i prendrem la millor decisió per al club.” “La proposta de renovació a Dembélé expirava el 20 de desembre. Des d’aquell dia ja no existeix la nostra oferta. La proposta era molt bona, reconegut pel mateix jugador. No ha volgut renovar, tampoc ha acceptat les ofertes que han arribat d’altres clubs que eren molt bones per al Barça i ara s’obre un nou escenari i escoltarem la decisió de l’entrenador. Ens va passar un cas molt semblant amb l’Ilaix Moriba i es va trobar una solució. Amb Dembélé no hi ha hagut manera”, va explicar.

L’últim partit de Dembélé amb el Barça va ser el clàssic de la supercopa jugat a Riad (2-3) el 12 de gener. Aquest pot haver estat el seu últim partit amb el Barça sempre que el poder de decisió de Xavi no faci variar el guió. Escoltant també Jordi Cruyff, Dembélé ho té magre per jugar de nou: “Al desembre hi havia una situació en la plantilla i ara, després del mercat d’hivern, la situació és una altra perquè han vingut tres jugadors d’atac i ara Xavi té més on triar.”

ELS MISSATGES A OUSMANE

La proposta de renovació a Dembélé expirava el 20 de desembre. Ja no existeix la nostra oferta
Joan Laporta
Dembélé? Després del mercat d’hivern, la situació és una altra. Han vingut tres jugadors d’atac i ara Xavi té més on triar
Jordi Cruyff

El Chelsea hi continua interessat

El Chelsea va preguntar per Dembélé en aquest mercat d’hivern i tornarà a provar el seu fitxatge. Segons Sky Sports, Thomas Tuchel, com a gran valedor, intentarà seduir-lo. Laporta té clar que el francès té un acord amb un altre club, però continua l’enigma. El Barça mira cap a la Juve i el United.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)