Barça

Problema central: Lenglet, Eric i Umtiti, KO

Infermeria. Clément té una lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra i estarà de baixa entre quatre i cinc setmanes. Piqué, Araujo i Mingueza es queden sols

La manta de Xavi és curta. Ara que l’arribada de Ferran Torres, Adama Traoré i Pierre-Emerick Aubameyang ha permès deixar de passar fred a dalt, ara el problema apareix a la part de baix. Fred als peus. La lesió de Clément Lenglet deixa el Barça en quadre en defensa. El central francès té una lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra. El club va emetre ahir un comunicat just abans de la presentació d’Aubameyang. Lenglet estarà de baixa entre quatre i cinc setmanes. Mala notícia per a Xavi de cara al partit contra l’Atlético de Madrid i també amb vista a tot el mes de febrer, amb l’eliminatòria de l’Europa League contra el Nàpols a la cantonada.

Lenglet se suma a les baixes també per lesió de Samuel Umtiti –una fractura al peu– i Eric Garcia –recuperant-se d’una lesió muscular a la cuixa–. Xavi fins i tot té problemes per recórrer al filial, perquè el central Arnau Comas, un dels més o menys habituals en les convocatòries del primer equip, ha donat positiu per covid i tampoc podrà ser-hi contra l’Atlético. Ara per ara, el tècnic de Terrassa només té disponibles Gerard Piqué, Ronald Araujo i Òscar Mingueza, tot i que el de Santa Perpètua l’ha usat més com a lateral que com a central. En el cas d’Araujo, a més, es dona la circumstància que acaba de jugar els dos partits amb l’Uruguai contra el Paraguai i Veneçuela, i arriba poc fresc de cames. El central va ser titular en tots dos partits de les eliminatòries sud-americanes i va completar els noranta minuts. El vol transoceànic que ha hagut d’assumir tampoc ajuda. Però les lesions deixen poc marge de maniobra, i si Araujo està mínimament bé, jugarà. Farà parella amb Piqué. Tots dos ja van ser la parella titular en l’última victòria a Mendizorrotza contra l’Alavés (0-1), abans de l’aturada de la lliga.

Lenglet només ha estat titular quatre vegades en aquesta lliga, però ha participat en dotze partits, i la seva baixa fa que cap dels centrals ara mateix disponibles pugui agafar ni un constipat.

ARAUJO

L’uruguaià acaba de jugar 180 minuts amb la selecció i de fer un vol transoceànic

ERIC

Dels lesionats, Eric Garcia és l’únic que podria arribar al partit contra el Nàpols
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)