Barça

Amb el Nàpols al cap

Entrenament voluntari. Piqué, Ter Stegen, Busquets, Eric, Alba i Adama fan acte de presència a la ciutat esportiva tot i que l’equip tenia festa. També els lesionats Araujo, Lenglet i Roberto

El Barça farà avui (11 h) el seu últim entrenament abans de la batalla de demà contra el Nàpols. Xavi treballarà amb els seus jugadors els últims aspectes a tenir en compte amb vista al partit contra els italians, un examen encaixonat entre l’intens combat viscut en el derbi (2-2) i la difícil visita de diumenge a Mestalla. Ahir la plantilla tenia dia de descans, però els jugadors tenen ganes de reivindicar-se a Europa, després del desencís viscut en la Champions. La setmana passada la plantilla es va conjurar per tirar endavant aquests dos partits: el derbi i la cita amb el Nàpols. Després de l’empat agònic a Cornellà en la lliga, ara l’equip no vol fallar contra l’equip de Luciano Spalletti. El compromís de l’equip és gran i ahir va quedar demostrat amb la presència de molts jugadors a la ciutat esportiva, tot i que no estaven citats pel cos tècnic. Piqué, Ter Stegen, Busquets, Eric Garcia, Jordi Alba i Adama van assistir a les instal·lacions de manera voluntària per entrenar-se. També ho van fer tres dels lesionats per continuar el seu pla de recuperació: Ronald Araujo, Clément Lenglet i Sergi Roberto.

A primera hora del matí, el club va difondre unes imatges de Memphis Depay treballant a bon ritme. El neerlandès accelera la seva recuperació, però a hores d’ara el pla continua sent el mateix: no forçar contra el Nàpols i tornar a la llista per a Mestalla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)