Barça

“Estem en el bon camí”

Optimista. Xavi està convençut de la millora del seu equip en els últims partits, no té cap mena de dubte amb Ferran Torres i elogia el València de Bordalás, malgrat les diferències

És innegable que el Barça ha evolucionat en el seu joc. No s’ha traslladat del tot en els resultats perquè a l’equip encara li costa encadenar diverses victòries però Xavi està convençut que van cap amunt. “Hem millorat. Estem dominant, pressionant bé, generant ocasions. Entenem millor el joc, trobem l’home lliure, el tercer home per atacar els espais. Estem en el bon camí.” El tècnic considera importantíssim sumar els tres punts contra el València de Bordalás, un equip que li agrada malgrat que la seva filosofia de joc és diferent a la del Barça. “M’agrada, sí. La intensitat, els duels. És diferent del nostre. Juguen de manera més directa, entren per banda, guanyen moltes segones jugades. Bordalás em sembla un entrenador fantàstic. Com els convenç, l’agressivitat ben entesa que tenen els seus equips, com guanyen duels. És un gran entrenador. Imprimeix als seus equips la seva personalitat i els resultats ja es veuen”, va assenyalar.

Xavi va explicar que havia parlat amb Ferran Torres després del duel contra el Nàpols i va insistir que està encantat amb el jugador. “Tinc confiança absoluta amb ell. No tinc cap dubte que ens donarà moltes alegries. És un gran jugador, molt jove i tinc fe cega en ell.” No va ser l’únic nom propi que va aparèixer en la roda de premsa perquè també li van preguntar per Dembélé, de qui va assegurar que podria sortir de titular en el partit contra el Nàpols, partit on podria tornar Memphis a la llista. També va tenir elogis per als dos De Jong. De Frenkie va dir que li semblava “un jugadoràs” i que era un futbolista per estar “molts anys al Barça sent important” i de Luuk, que era una “garantia” i que els estava ajudant molt quan l’havien necessitat.

El tècnic també va confirmar que caldrà gestionar bé els esforços de Pedri perquè no li passi factura la fatiga després de sortir no fa pas gaire d’una lesió i també va tenir paraules per a l’exblaugrana Ilaix Moriba. “Cadascú decideix el futur que creu. Va ser la seva decisió i s’ha de respectar. És un futbolista complet i té una oportunitat per demostrar-ho.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)