Barça

L’1x1 del Barça contra el València

Per Sergi de Juan

ter stegen
creixent
El fora de joc de Gayà va salvar-lo després de fer una pífia d’aquelles que alimentarien molt les crítiques que rep pel seu rendiment irregular. No va poder fer res en el gol. Bona mà en una centrada de Bryan Gil i en un xut de Duro
dest
enfeinat
Li tocava defensar un jugador amb qualitat i desequilibri com Bryan Gil i se’l va veure patir en algunes ocasions. També li va guanyar l’esquena més d’un cop. Va estar més actiu i inspirat en fase ofensiva.
araujo
segur
Tornava a l’equip després de perdre’s el duel contra el Nàpols per lesió i va estar ferm en defensa, sense patir excessivament malgrat que en alguns moments el València els va exigir, tant a ell com a l’Eric.
eric garcia
complidor
No va fer errades i va estar correcte fent les cobertures a Jordi Alba. També va buscar bones anticipacions. Va ser substituït en la mitja part per precaució. En línia ascendent des de l’errada que va cometre en el derbi.
alba
assistent
En fase ofensiva continua sent imprescindible. Gran passada llarga a l’espai per a Aubameyang en el primer i bé posant la pilota a l’àrea en el segon. En defensa, més exigit i amb problemes. Va veure una groga. Baixa contra l’Athletic.
busquets
director
El València va sortir a pressionar i això li podia dificultar la feina, però va solucionar-la perfectament. No va tenir pèrdues compromeses i va dirigir el joc blaugrana amb el seu mestratge habitual.
f. de jong
alliberat
El gol li anirà molt bé, al migcampista holandès, que va recuperar la seva verticalitat i la seva arribada a l’àrea per fer mal amb el segon gol, a passada de Dembélé. I en el segon temps va poder descansar pensant en el Nàpols.
gavi
omnipresent
L’andalús és una joia. Talent i esforç. Tot en un. És un autèntic pulmó al mig del camp i també sap trepitjar zones de perill. Va assistir Aubameyang en el tercer gol del Barça. Solidaritat en la defensa, com sempre.
dembélé
actiu
Xavi li va donar la titularitat en una mostra clara que s’ha guanyat el perdó i que ja és un més. Va buscar desbordar per fora i per dins. Molt bé en l’assistència a De Jong en el segon gol i superant Ilaix. Bon partit del francès.
aubameyang
golejador
Es va estrenar amb el Barça amb un trio de gols. En el primer va definir a la perfecció amb l’interior del peu, en el segon era on calia estar i en el tercer la pilota el toca. Va rebre una trepitjada d’aquelles que fan mal.
ferran torres
xiulat
El públic de Mestalla no li perdona la seva marxa i el va xiular cada cop que tocava la pilota. Va jugar desplaçat a l’esquerra i va estar força actiu, oferint-se i participant. Va fer una bona rematada un pel massa creuada.
mingueza
tou
Si contra el Nàpols va jugar bé a la banda, a Mestalla va jugar de central per Eric. Va deixar rematar massa sol Carlos Soler en el gol.
pedri
màgic
Xavi va donar-li descans per tenir-lo fresc de cara a Nàpols. Gran entrada per asserenar el mig del camp i gran xut en el quart gol
Nico
oxigenador
Va entrar per sumar pulmons i calma al mig del camp. Va veure una targeta groga molt clara.
adama
reservat
Xavi va donar la banda dreta a Dembélé. No va participar gaire en els minuts en què va jugar.
l. de jong
testimonial
Va entrar per donar descans a Aubameyang, un dels protagonistes del duel. No va poder rematar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)