Barça

El protagonista

Aubameyang

Com a casa

Aubameyang va recordar que a Mestalla ja va marcar un trio de gols en les semifinals de l’Europa League amb l’Arsenal

No s’equivocava Xavi quan reclamava el fitxatge d’un 9 per al seu Barça. La seva prioritat era Álvaro Morata, però quan va veure que aquesta opció era impossible i que s’obria la possibilitat d’incorporar Aubameyang no va dubtar ni un instant. El volia per donar més gol a l’equip i perquè és un perfil de futbolista que encaixa en el joc blaugrana. Es mou amb criteri, té talent, i també està demostrant esforç i compromís amb l’equip. Aubameyang es va estrenar com a titular en la lliga després de fer-ho en l’Europa League contra el Nàpols. Fins aleshores, havia tingut minuts contra l’Atlético i en el derbi contra l’Espanyol.

Però el tècnic vol donar-li continuïtat perquè és plenament conscient que quan Aubameyang estigui en plena forma serà un jugador importantíssim per a l’equip. Amb ell el Barça té un 9 de qualitat i amb gol, que és el que es perseguia. Marxa de València amb un trio de gols, el mateix que va fer en les semifinals de l’Europa League el 2019 quan va visitar el camp del València amb l’Arsenal. “Mestalla és com casa meva”, va fer broma al final del duel. “Estic molt content. És important guanyar i continuar jugant bé”, hi va afegir. El davanter de Gabon va ser l’encarregat d’obrir la llauna amb un gol fantàstic. Jordi Alba li va servir una assistència a l’espai, va controlar amb tan sols un toc i just abans que el defensa se li tirés a sobre va superar Mamardashvili amb un xut amb l’interior fantàstic. Celebració amb salt acrobàtic pel seu primer gol de blaugrana. Abans del descans tornaria a marcar, en aquesta ocasió sense necessitat d’una gran execució. En va tenir prou d’empènyer una bona assistència de Gavi i ser on calia estar, en el lloc del davanter centre per definir. I sense caure en fora de joc perquè la jugada va ser molt revisada pel VAR. L’àrbitre també va donar-li un tercer gol, el que tothom va atorgar a Pedri després del seu xut. Però en l’acte de Del Cerro Grande apareix el seu nom com l’autor

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)