Barça

Xavi: “Seria una decepció no superar l’eliminatòria”

Xavi Hernàndez i Marc-André ter Stegen. Entrenador i porter del FC Barcelona

El Barça afronta avui una final al Diego Armando Maradona. Xavi sap que no haver tancat l’eliminatòria al Camp Nou els obliga a un fer sobreesforç a Itàlia: “Afrontarem el partit com si haguéssim guanyat 2-1 o 3-1 en l’anada. És una pena no haver pogut decidir l’eliminatòria a casa perquè vam tenir moltes oportunitats, però som optimistes.” “Per nosaltres és una final. No vam fer els deures a casa i ens l’hem de jugar ara aquí, però estem convençuts de les nostres possibilitats”. “No passar l’eliminatòria seria una decepció gran. Pronostico un partit duríssim”, explicava ahir en la prèvia.

“Per nosaltres és un honor jugar al Diego Armando Maradona. Com a futbolista va emocionar el món i encara ho fa ara quan mires vídeos seus. És una motivació extra, guanyar aquí”, admet. El context, el rival i l’escenari fan olor de partit gran.

Ter Stegen i les crítiques

Marc-André, l’altre protagonista en la prèvia, es va mostrar dolgut per les crítiques rebudes per part de la premsa. L’alemany és dels que llegeixen diaris. Llegeix, anota i no oblida: “La gent sempre opina. Algunes vegades em sortiran millor les coses i altres vegades em sortiran pitjor, però sempre intentaré oferir un rendiment alt.” “Alguns de vosaltres heu escrit algunes coses de mi en les últimes setmanes, algunes no massa bones. Heu posat gasolina al foc, i no ho critico perquè en part és la vostra feina, però jo soc més crític que qualsevol de vosaltres. He repassat tots els partits, he vist on he pogut fallar, i estic tranquil amb el meu rendiment”, va explicar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)