Barça

El Barça presenta la sèrie documental ‘Matchday: queens of the pitch’

Estrena. La sèrie, de sis capítols i dirigida per Marta Busquets, mostra imatges inèdites del Barça del triplet

El Palau de la Música ha estat l'escenari de l’estrena de la sèrie documental Matchday: queens of the pitch, produïda per Barça Studios. La sèrie, dirigida per Marta Busquets, repassa diversos moments importants del Barça del triplet, en una temporada 2020/21 històrica, culminada a Göteborg amb la consecució de la primera Champions de la història de la secció. En total, més de 150 hores de gravació d’una temporada absolutament màgica condensades en sis capítols d’uns vint-i-cinc minuts.

L’últim d’aquests sis capítols està centrat en la final de la Champions contra el Chelsea. La sèrie mostra imatges inèdites com ara l’angoixa viscuda per Alèxia en les hores prèvies d’aquella final que finalment va acabar jugant, però que va estar a punt de no jugar per culpa d’unes molèsties. En aquest últim capítol apareixen imatges de l’equip al túnel de vestidors abans de saltar a la gespa del Gamla Ullevi, amb les emotives llàgrimes d’Andrea Falcón, absent en la gran final per culpa del seu calvari amb les lesions. Emocions a flor de pell en tornar a veure Alèxia fent un petó a la copa al final en la celebració, o quan l’eterna capitana Vicky Losada va aixecar el trofeu i després va anar a abraçar-se amb la seva parella a la grada, o l’abraçada entre Xavi Llorens, un dels ideòlegs de tot això, amb Melanie Serrano, la futbolista amb més partits jugats de la història del club. La sèrie també descobreix com va ser la festa dins l’avió en la tornada i mostra imatges gravades des de dins per Patri Guijarro en la celebració de la copa de la Reina.

La sèrie ha estat editada en tres idiomes –català, castellà i anglès–, però el club està estudiant la possibilitat d’oferir-la en altres llengües, i la idea que té el club és treballar en una segona entrega si aquesta primera sèrie té l’acollida esperada per part dels aficionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)