Barça

L’1x1 del Barça-Athletic

Per Oriol Tortajada

TER STEGEN
TRANQUIL
Després de l’errada del penal regalat a Nàpols en aquella sortida en fals davant Osimhen, necessitava un partit tranquil com el d’ahir contra l’Athletic. No va tenir gairebé feina. Reconfortat per acabar amb la porteria a zero.
DANI ALVES
FRESC
250 partits de lliga amb el Barça. Tornava després de la sanció. Executor de totes les accions a pilota aturada. Lateral clàssic. El descans obligat en l’Europa League també li ha anat bé. Fresc de cames i de ment.
pIQUÉ
IMPERIAL
Dijous va superar Meret i ahir va estar a prop de superar Unai Simón, però el travesser li va aigualir la festa. Imperial per dalt i per baix. Això sí, es va jugar l’expulsió amb una acció amb Williams. Agraït a Cuadra Fernández.
ARAUJO
SEGUR
Continua oferint algunes males decisions amb la sortida de la pilota de tant en tant, però la seva entrega i potència en el cos a cos no té preu. No va perdre cap duel directe. Villalibre i Raúl García, impotents.
DEST
RECONNECTAT
L’absència d’Alves en partits anteriors li ha permès reconnectar-se a l’equip i ahir la baixa de Jordi Alba a l’altra banda li va permetre tenir continuïtat a cama canviada. Atrevit i profund. Recuperat per a la causa. Bona notícia.
BUSQUETS
TÀCTIC
Reactivat en els últims partits. Creix l’equip i creix Busquets, vasos comunicants. Contra el Nàpols va recuperar mil pilotes i ahir va tornar a oferir una lliçó tàctica. Primera groga del segon cicle.
PEDRI
MÀGIC
Un talent amb majúscules. La viva demostració que no cal marcar cap gol per sortir ovacionat del Camp Nou. Enorme detall tècnic al minut 77. La sotana d’esperó a Balenziaga val el preu d’una entrada. Pura elegància.
GAVI
INTENS
Habituat a jugar per l’esquerra, ahir Xavi va fer una petita variant tàctica i va decidir situar Gavi perfilat a la dreta. Una garantia d’intensitat, que contra l’Athletic mai va malament. La taca: el xut als núvols del minut 18, tot sol.
ADAMA
PROFUND
Xavi li demana que encari i ell ho fa una vegada i una altra. Un maldecap constant per a Nico Serrano i Balenziaga en aquella banda. Quan arranca la moto és difícil frenar-lo. Aplaudit un dia més.
AUBAMEYANG
ENDOLCIT
Tot el que toca ho converteix en or. És com el rei Mides. Tres gols a Mestalla, un golàs a Nàpols i diana contra l’Athletic. Tercer partit seguit marcant. Fins i tot un madridista com el seu avi estaria orgullós. Dinamita. Gràcies, Arteta.
FERRAN TORRES
CAPFICAT
Se li continua resistint el seu primer gol en lliga. Va acabar desesperat el dia del Barça-Nàpols i va acabar frustrat de nou ahir. Haurà somiat amb l’acció que va malbaratar en la segona part sol davant Unai Simón. Desprèn certa ansietat.
DEMBÉLÉ
PERDONAT
Golàs per l’escaire per sentenciar i dues assistències. Difícil fer-ho millor en 23 minuts. La nit de la redempció. Brillant.
FRENKIE
DOSIFICAT
Reservat per Xavi després del seu partidàs en l’Europa League. Merescut descans. Minuts de qualitat. Contra l’Elx, més i millor.
MEMPHIS
REBEL
Tornava 46 dies després i ho va fer amb gol. No sembla disposat a renunciar a la titularitat.
LUUK DE JONG
INSPIRAT
El Luuk del 2022. Gols i més gols. En suma 4 en els últims 6 partits que ha jugat. Airlines Luuk.
NICO
TESTIMONIAL
Sense temps per massa cosa. Va ser l’últim canvi de Xavi. Energia pels últims minuts.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)