Barça

Pedri, un recital per recordar

La sotana que Pedri va fer a Balenziaga per sortir de la pressió del jugador de l’Athletic possiblement s’haurà fet viral a les xarxes socials i quedarà per al record durant molt de temps. No paren de veure’s vídeos des de diferents angles de la citada acció perquè és brillant i d’una bellesa increïble. “Estava cagat per si la perdia”, va admetre, entre rialles.

Però més enllà de la sotana, el que ben segur que més valora Xavi és com el jove futbolista canari va ser capaç de comandar el joc del Barça durant tot el partit. Es va jugar al seu ritme i al que ell va voler. La seva comprensió del joc és absoluta. Sap quan donar ritme i quan pausa, sap quan obrir a banda o buscar passades interiors, sap buscar-se l’espai per quedar lliure. Un espectacle. I ha tornat a un nivell físic espectacular.

Segons dades de Carles Domènech, de La Transmissió d’en Torquemada, va intervenir en 93 ocasions i va recuperar sis pilotes, en va perdre dues i va fer quatre passades de mèrit bones.

Va tenir un encert del cent per cent en el regat i de les 93 passades que va fer, 86 van ser bones. Molta precisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)