Jenni Hermoso i Alèxia guien el Barça cap a quarts

Copa. Un doblet de la madrilenya i un altre gol de la capitana impulsen cap a la següent ronda l’actual campió de copa. El peatge: la lesió de Martens

Rayo Vallecano 1 Barça 3

RAYO VALLECANO:Yohana Gómez, Ballesté, Pauleta, María Bores (Hayden, 84’), Paula, Andújar (Esther Calderón, 84’), Paula Fernández, Cabezas (Millene, 66’), Pilar, Saez, Iris (Yanara Aedo, 73’) i Freitas (Bulatovic, 84’).BARÇA:Sandra Paños, Marta Torrejón, Pereira (Maria Molina, 46’), Mapi León, Leila, Patri (Engen, 63’), Aitana, Alèxia (Martina Fernández, 63’), Baradad (María Pérez, 63’), Martens (Claudia Pina, 19’) i Jenni Hermoso.GOLS:0-1 (3’) Jenni Hermoso. 0-2 (42’) Alèxia. 0-3 (53’) Jenni Hermoso. 1-3 (82’) Paula, de penal.ÀRBITRE:Suárez González. T.G.: a Freitas, Leila i Marta Torrejón.

El defensor del títol compleix a Madrid. El Barça jugarà els quarts de final de la copa després de superar el Rayo Vallecano, en un partit en què Jonatan Giráldez va haver de tornar a lamentar una altra lesió. A ase magre, tot són mosques. Lesions i més lesions. Abans del partit, les blaugrana van saltar a la gespa amb una samarreta d’ànim a Jana Fernàndez i Cata Coll, lesionades de gravetat, i ahir qui va caure va ser Lieke Martens, que va haver d’abandonar el camp al minut 15, amb una lesió muscular a la cama esquerra. Plou sobre mullat. La classificació té peatge.

El Barça, clar favorit a revalidar el títol, va posar la directa de seguida i en el minut 3 de partit ja havia castigat el Rayo amb un gol de Jenni Hermoso, que va aprofitar un mal refús de Yohana per fer el primer, després d’un xut previ de Marta Torrejón des de fora de l’àrea. No va ser l’únic gol de Jenni en el partit. Va repetir en el minut 53, després d’una magnífica centrada de Leila, que també va assistir a Alèxia Putellas en el segon (42’). La capitana va marcat de cap uns minuts després que Aitana Bonmatí hagués estavellat una pilota al travesser.

El Barça va ser superior i només en els últims minuts el Rayo va donar certa sensació de reacció. Massa tard. El seu únic gol va arribar a menys de deu minuts del final. Va ser Paula qui va transformar una pena màxima després d’un penal comès per Sandra Paños sobre Camila Sáez.

Sp.Huelva-Atlético avui, 19 h
El Barça arribava al partit amb vuit baixes i afegeix ara a l’infermeria Lieke Martens