Barça

Koeman encara té la ferida oberta

Trenca el silenci. Lamenta que no li van donar tant temps com a Xavi i que Laporta mai el va voler del tot

Ronald Koeman ha trencat el seu silenci des que va ser destituït com a entrenador del FC Barcelona. Ho ha fet en un mitjà del seu país, el diari Algemeen Dagblad, i en l’entrevista deixa clar que la seva sortida ha deixat algunes ferides obertes entre ell i el president Joan Laporta. “Jo no era l’entrenador de Laporta. Vaig tenir-ne la sensació des del primer moment després de les eleccions. Em faltava el suport des de dalt. Jo tenia moltes ganes de triomfar en el Barça com a entrenador, de fer tot el possible, però vaig adonar-me que Laporta es volia desfer de mi perquè no m’havia designat ell”, etziba.

Koeman també lamenta que no es va tenir tanta paciència amb ell com sí que se n’ha tingut amb el seu successor, Xavi Hernández, quan ell va haver de treballar amb una plantilla inferior en qualitat. “Laporta em va dir mil i una vegades que Xavi no era el seu entrenador perquè li faltava experiència. No em van donar el mateix temps que al nou entrenador. Encara em fa mal. Estava treballant amb molts lesionats. Ara Pedri torna a estar en forma, i Ousmane Dembélé. Tots els entrenadors necessiten temps i paciència per part de la directiva. A mi també m’haurien agradat aquests fitxatges, però me n’alegro pel club, perquè ara les coses van millor. I també pels jugadors. És agradable veure Frenkie de Jong jugar un bon futbol. Té tanta qualitat!”, diu. I furga en la ferida de la marxa de Leo Messi. Una cosa que li costa d’entendre veient com el Barça després ha pogut fer fitxatges rellevants com el de Ferran Torres. “Vaig accedir a la sortida d’alguns jugadors davant la insistència de la directiva per poder posar les finances en ordre. Però quan veus que porten un jugador per 55 milions d’euros poc després de deixar marxar Messi, aleshores et preguntes si no estava passant alguna altra cosa. ¿Per què va haver de marxar Messi?”

Sobre el seu futur, explica que ha donat ordres al seu representant perquè li busqui alguna cosa de cara a la temporada vinent però sense cap mena de pressió. El tècnic també assenyala que prefereix no tornar al Camp Nou encara. “No m’hi veuràs durant un temps. No puc fer això, encara. Amb aquest president no puc fingir que no va passar res.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)