Barça

Primera oportunitat

Barça. Les blaugrana guanyaran la lliga avui si superen l’Alavés, la Real perd i el Granadilla i l’Atlético empaten

El Barça femení podria guanyar matemàticament la lliga avui mateix. Seria la setena en tota la història. Ningú té dubtes que això acabarà passant, però la primera oportunitat per endur-se el títol és aquest diumenge si es produeix una triple combinació amb diversos equips implicats. No és fàcil, però tot és possible.

La primera condició, lògicament, és que el Barça guanyi el partit contra l’Alavés al seu camp, que la Real Sociedad, el segon classificat, no hauria de guanyar l’Eibar, penúltim classificat, a Zubieta, i que el duel entre el Granadilla, tercer classificat, i l’Atlético de Madrid, el quart, acabés en empat. Si es produeix aquesta carambola, el Barça femení serà novament campió.

De cara al partit contra l’Alavés, el tècnic Jonatan Giráldez ha fet una llista de divuit jugadores en què destaca el retorn de Caroline Graham Hansen, després de lesió i de Melanie Serrano, després de la maternitat. Les baixes són Paredes, Jana, Mariona, Cata, Crnogorcevic, Bruna, Oshoala i Martens. L’equip es va classificar aquesta setmana per als quarts de final de la copa després d’eliminar el Rayo Vallecano.

El conjunt de Vitòria està fent una gran temporada en la seva estrena en la màxima categoria del futbol femení i ocupa el novè lloc en la taula classificatòria, en una zona tranquil·la.

CONVOCATÒRIA

Hansen i Melanie tornen a la llista, però el femení té vuit baixes per al partit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)