Barça

Frenkie de Jong: “Ho donarem tot per guanyar l’Europa League”

Prèvia Barça-Galatasaray. El migcampista holandès ha analitzat el partit de demà (21h)

Frenkie de Jong ha estat el futbolista encarregat d’analitzar el partit de demà de vuitens de final de l’Europa League contra el Galatasaray. El migcampista holandès no ha evitat assumir el favoritisme i ha assegurat que volen guanyar el títol. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Les dinàmiques

“Crec que el Galatasaray és un bon equip però està clar que som favorits i volem guanyar cada partit, sobretot quan juguem a casa.”

Les crítiques

“Em sento bé al club, crec que estem en una bona dinàmica com equip i jo també em sento còmode. Vull seguir i sobretot millorar.”

“No sé si estem veient la meva millor versió, sempre es pot millorar. No em dolen les crítiques però crec que molta gent no entén bé els partits. Quan un periodista diu que no estic bé la gent ho creu i no es mira bé els partits. Aquest crec que és el problema, que la gent no veu els partits i tenen la seva opinió.”

“Jo també crec que encara puc donar més i estic treballant dur amb els tècnics i la gent del club per millorar.”

L’arribada de Xavi

“Crec que estem molt bé. Juguem bé, guanyem partits i generem moltes ocasions. Volem seguir en aquesta dinàmica. Amb Xavi veiem vídeos dels partits, de moments on puc millorar la meva col·locació. Analitzem tots els aspectes del meu joc.”

L’Europa League

“Ens fa il·lusió perquè volem guanyar títols i ara juguem aquesta competició. Voldríem estar a la Champions però no és així i ho donarem tot per guanyar aquesta competició. No guanyar no crec que fos un fracàs perquè hi ha bons equips i sempre hi pot haver un mal dia o que el rival estigui molt bé, però l’objectiu és guanyar.”

Els possibles fitxatges

“Sempre és un bon moment per venir al Barça perquè és un dels clubs més grans del món. S’hi pot disfrutar molt per la manera de jugar i el més normal és lluitar pels títols i crec que si ens reforcem bé la temporada que ve podrem lluitar per tot.”

L’estabilitat a la banqueta

“Mai és una bona senyal que hi hagi quatre entrenadors en tres anys però m’he sentit còmode amb tots els entrenadors que hem tingut. Si no es juga bé no és culpa dels entrenadors, és culpa nostra.”

Mazraoui

“No sé si vindrà però és un gran jugador, té molta qualitat. No puc dir res de si vindrà perquè no ho sé però és un gran jugador.”

Pedri

“Té un talent immens. Quan ell està jugant sempre sembla que sigui molt fàcil el que fa però és perquè ho fa perfecte. No és gens fàcil. Estic segur que pot marcar una època al Barça.”

El futur

“Crec que tenim molts jugadors de qualitat al centre del camp i la competència sempre és bona. No em fa por, perquè és una gran notícia que hi hagi molts migcampistes que puguin ser titulars.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)