Barça

La festa, per endavant?

1a divisió femenina. El Barça prepara la visita demà del Madrid pendent de la Real, que si no guanya farà matemàtic el títol per a les blaugrana

Una altra setmana especial i carregada, amb un grapat de renovacions anunciades i amb Alèxia Putellas cedint la històrica Pilota d’Or al museu del club, tindrà com a colofó el partit de demà (12 h) contra el Madrid al Johan Cruyff, on tot està a punt per viure-hi la primera gran festa de la temporada. Amb totes les entrades exhaurides, la cita contra les blanques té com a gran al·licient la possibilitat de celebrar-hi el títol de lliga. Amb 23 victòries en 23 jornades, només era qüestió de fer números. I la programació de la jornada ha generat que les blaugrana puguin assegurar el títol avui mateix, sense jugar. La Real Sociedad, l’únic equip que les pot atrapar, visita el Betis (novè classificat) i necessita la victòria per impedir que el campionat sigui ja matemàtic per a les de Jonatan Giráldez i, per tant, tinguin la possibilitat de rebre el passadís d’honor per part del Madrid. Si les de Natalia Arroyo guanyen, el Barça haurà de guanyar demà per culminar amb gresca la visita de les blanques.

El cos tècnic encapçalat per Jonatan Giráldez té entrenament aquest matí. La previsió és que, quan comenci el partit de la Real, les blaugrana encara s’entrenin. Seran a temps de veure la segona part, pendents de si anticipen la festa. I si no ho fan sense jugar, tindran l’oportunitat de guanyar-s’ho contra el Madrid, en un estadi que farà goig.

Actes de reivindicació la Setmana de la Dona

X.M.

El Barça ha preparat per demà diverses accions relacionades amb el Dia de la Dona, dimarts. La cantant Maria Arnal interpretarà una versió de l’himne del Barça a cappella adaptant algunes de les frases al gènere femení. Les jugadores sortiran al camp amb el lema La línia que no divideix, ens uneix. Tots els assistents tindran la samarreta al seu seient, en tres colors diferents, per fer un mosaic. A la llotja, s’exposarà el llibre Barça femení, històries des dels orígens fins al triplet, amb presència de l’autor, Manel Tomàs; la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, i diverses protagonistes del primer partit al Camp Nou amb l’equip selecció Ciutat de Barcelona, únicament format per dones, l’any 1970.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)