Barça

Xavi

Entrenador del Barça

“L’equip ha tingut personalitat i maduresa”

Xavi Hernández no va amagar la seva satisfacció per accedir als quarts de final de l’Europa League. El tècnic vallesà va celebrar que l’equip interpretés el partit molt millor que en l’anada. “Els jugadors han entès com havien d’atacar i jugar. Hem estat millors que en l’anada i per això ens hem classificat. Crec que és merescut.” El tècnic blaugrana va elogiar l’actitud dels seus jugadors. “El seu gol ens ha complicat el partit, però hem mostrat maduresa i personalitat. No és casualitat. Els jugadors hi creuen i gaudeixen jugant.”

Pedri, autor d’un gol, va ser el protagonista del partit i Xavi va tornar a elogiar el migcampista canari. “Pedri és capaç d’això i de molt més. No cal fer comparacions: mentre tingui la seva personalitat n’hi ha prou. És brutal que marqui aquestes diferències. El gol? Ha estat d’una bellesa espectacular, sublim.”

Preguntat sobre el favoritisme del Barça en l’Europa League, Xavi ho té clar. “No coneixem tant la competició ni els rivals com en la Champions. Som candidats i tenim bones sensacions, però no som favorits.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)