Barça

Xavi Hernández

Entrenador del Barça

“Hem de ser valents”

Xavi Hernández ha viscut grans moments al Bernabéu. Victòries ajustades però també golejades. Li va tocar viure una època en què el Barça anava a Madrid i en sortia vencedor. “Per sort tinc molt bons records, de grans victòries i grans sensacions per haver jugat allà molt bons partits, i guanyar, cosa que no sempre passa. No era normal aquella ratxa de victòries i golejades al Bernabéu, però serem competitius.”

Avui, el Madrid sortirà al camp amb l’etiqueta de favorit, com reconeix Xavi, però no té cap dubte que el seu equip tindrà possibilitats. “Hem de ser valents i intentar imposar la nostra idea”, va insistir. El tècnic considera que el seu equip ha millorat molt respecte de l’últim duel de la supercopa, quan ja van estar a prop de guanyar. No sap encara quin Madrid es trobarà. “El Madrid és camaleònic, mai saps si t’esperaran o pressionaran. Contra el PSG van fer una última mitja hora brutal, amb pressió. Visualitzo un partit més semblant al de la supercopa.” Sí que creu que Benzema és una baixa “sensible” per a ells tot i que al Barça no li canvia el pla.

Preguntat pel rumor d’un possible retorn de Messi, Xavi va obrir-li les portes: “Messi s’ha guanyat tenir les portes obertes del Barça. Mentre jo sigui l’entrenador aquí com si vol venir cada dia a veure l’entrenament o a parlar amb l’entrenador. El que ens ha donat no té preu, és el millor jugador de la història, però avui té contracte amb el PSG, i crec que va signar per dos anys.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)