Barça

L’1x1 de ...

Per Joel Sebastian

Ter Stegen (90’)
tranquil
No va tenir gaire feina, ja que al Madrid li va costar molt trepitjar l’àrea blaugrana. Al començament, amb el rival més intens, va mostrar seguretat, sobretot posant una bona mà per refusar un xut de Valverde des de la frontal.
AraUjo (90’)
imponent
Va controlar com va voler les excursions de Vinícius per la seva banda. El brasiler no va poder fer res per inquietar el ‘charrúa’, que, a més, va fer el 0-2 en el 38 després de rematar impecablement un córner servit per Dembélé.
Piqué (90’)
segur
Com tota la línia defensiva, va tenir un partit força plàcid per ser el Bernabéu. El Madrid no va tenir una referència fixa en el primer temps i en el segon, amb Mariano, el central va rendibilitzar molt bé els esforços.
Eric Garcia (90’)
ràpid
Excel·lent partit del de Martorell, que va estar molt concentrat per anar al tall, en la pressió avançada després de pèrdua i per tirar endavant la línia. A més, va conduir molt bé per trencar la pressió de Kross i Modric.
Alba (85’)
tímid
Gairebé no va pujar en atac perquè Ferran Torres ho va aclapar tot per la banda esquerra. No va fer falta que ho fes i es va dedicar a vigilar les arribades dels atacants blancs, més aviat poques. No va patir en cap moment.
Busquets (90’)
brúixola
Com és habitual, aporta equilibri a la medul·lar; però, amb un Madrid trencat tàcticament i a la desesperada per intentar ficar-se en el partit, va contemporitzar a plaer el ritme del joc. Ho controla tot i en tot moment.
De jong (71’)
regular
Sempre va tenir clar què fer, quan havia de quedar-se en línia amb Busquets, quan fer-ho al davant amb Pedri o quan despenjar-se buscant les segones jugades i la sorpresa des de la segona línia. L’holandès continua creixent i meravellant.
Pedri (85’)
veterà
Amb el marcador molt a favor dels blaugrana va saber aguantar la pilota sense que cap jugador blanc l’aixequés, un mèrit seu, ja que els rivals no l’atrapen. Mana, dirigeix i juntament amb Busquets i De Jong controlen els tempos del joc.
DembÉlé (80’)
assistent
No va ser el Dembélé protagonista, ja que bona part del joc ofensiu culer va generar-se per la banda de Ferran, però el francès va ser decisiu quan va aparèixer repartint les assistències dels dos primers gols a Aubameyang i Araujo.
Ferran Torres (90’)
brillant
Ja en les primeres accions del partit se’l va veure amb guspira i superior a Carvajal. Es va agradar, va ser un punyal per l’esquerra i va fer el seu gol pocs segons després del descans per treure’s l’espina d’alguna errada en l’execució.
Aubameyang (71’)
estel·lar
Va merèixer l’ovació del Bernabéu, ja que va impartir una classe en atac a còpia de bons moviments, associació i gols. El de Gabon va fer dues dianes de bella factura i en va donar una de mastegada a Ferran Torres amb l’esperó.
memphis (19’)
pla
Va entrar ja amb 0-4 al marcador i amb el partit rebaixat de revolucions. Va córrer i ajudar en la pressió per incomodar els centrals.
Gavi (19’)
pulmó
L’equip necessitava aire fresc al mig del camp per evitar una revifalla del rival i Gavi va posar-se la granota de treball per evitar-ho.
Adama (10’)
perdut
No va entrar en joc i li va costar entendre que havia d’ajudar un Araujo cansat a defensar.
Alves (5’)
content
Els minuts li van servir per gaudir del resultat i acumular el seu partit 400 com a blaugrana.
Nico (5’)
agressiu
Va sortir intens i no va tenir cap contemplació a l’hora de tallar el joc i fer faltes expeditives.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)