Barça

Aitana Bonmatí: “Volem marcar els màxims gols possibles per encarrilar l’eliminatòria”

El femení del Barça visita demà l’Alfredo di Stéfano per enfrontar-se al Madrid en l’anada dels quarts de finals de la Champions League i Aitana Bonmatí ha estat l’encarregada d’analitzar el partit en la prèvia juntament amb el tècnic Jonatan Giráldez. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Un clàssic més

“Els clàssics sempre són especials. El repte en el partit de demà és fer un bon partit i treure un bon resultat de cara al partit de tornada. A llarg termini no pensem en res més que superar aquesta eliminatòria i en tenim moltes ganes.”

El 0-4 dels de Xavi

“Com a culer em va fer molt feliç, però no és comparable perquè som equips diferents i cada partit és un món. Nosaltres hem de guanyar sense comparar-nos amb el que faci el masculí.”

El resultat desitjat

“No vull parlar de cap resultat perquè en el futbol pot passar qualsevol cosa i s’han vist grans remuntades. Venim amb la intenció de marcar els màxims gols possibles per encarrilar l’eliminatòria.”

La clau

“Més que el plantejament, que sempre és important, la clau sempre està en les àrees i hem d’intentar materialitzar les ocasions que tinguem i no encaixar cap gol.”

L’ambient al vestidor

“Hem fet els deures a la lliga i ara arriben els partits que fa mes il·lusió jugar i guanyar. Volem guanyar els màxims títols possibles i el vestidor està preparat per afrontar aquest repte.”

Clares favorites

“No podem sortir confiades en cap partit i qualsevol rival ens pot posar entrebancs. El Madrid és un equip nou però amb grans jugadores. Lluitarà sempre per guanyar i hem d’estar alerta. Per com venim jugant els dos últims anys les expectatives en cada partit són molt altes i s’espera que sempre golegem. Quan no ho fem sembla un fracàs. És injust perquè seguim guanyant i hi ha partits que es compliquen. Quan hem guanyat per poc sabem que hem fet bé la feina i hi ha coses a millorar, però mai és un fracàs. Tot el que siguin victòries benvingudes siguin.”

No jugar al Bernabéu

“No m’agradaria centrar-me en els altres. La tornada la jugarem al Camp Nou amb molts espectadors i dono gràcies al club per aquest gest que no oblidarem mai.”

Patri-Alexia-Aitana

“Fa molts anys que jugem juntes, ens coneixem molt, i això es un valor afegit. En la nostra filosofia el mig del camp sempre és molt important però hi ha jugadores que es poden adaptar perfectament a aquesta posició.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)