Barça

Mosaic amb missatge

El dia 30 al Camp Nou es viurà un partit històric. Serà el primer cop que el Barça femení jugarà al feu blaugrana amb públic a les graderies i s’espera un ple absolut en el duel de tornada dels quarts de final de la Champions contra el Real Madrid. I, per fer-lo encara més històric, el club blaugrana ha decidit que a les graderies s’hi vegi un mosaic que donarà la volta al món. Perquè contindrà un missatge molt potent i reivindicatiu. El lema More than Empowerment serà el que es veurà al lateral del Camp Nou, que és un clam a favor de la igualtat, un manifest visual a favor de l’empoderament de la dona i que s’espera que tingui un important impacte global. Una imatge poderosa per visibilitzar el dret de les dones a ocupar el lloc que els correspon en una societat igualitària.

El mosaic es complementarà, a més, amb dos símbols de la dona a cada un dels gols, donant continuïtat a l’acció que el club blaugrana va plantejar el 8 de març passat, en convertir el centre dels seus camps en els símbols de Venus aprofitant les línies del terreny de joc. Tot, envoltat de les franges blaugrana, que en horitzontal faran la volta al camp, fins a arribar a la grada de tribuna, que es cobrirà amb les quatre barres per donar forma a la senyera en vertical. És el primer mosaic en un partit femení i el número 78 en la història del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)