Barça

El Barça torna a guanyar a Madrid

1a divisió femenina. El campió de lliga remunta en la seva visita al Nuevo Matapiñonera, amb gols de Jenni Hermoso i Alexia Putellas, en un partit en què va debutar Esther Laborde i Jonatan Giráldez va fer rotacions en clau Champions

Madrid CFF 1 Barça 2

MADRID CFF:Paola Ulloa, Itzi Pinillos, Antónia, Nuria Martínez, Daiane (Monica, 70’), Young-Ju, Rita, Laurita Domínguez, Flor (Hed, 70’), Rikke (Victoria, 83’) i Geyse.BARÇA:Gemma, Esther (Crnogorcevic, 70’), Paredes (Pereira, 46’), Mapi León (Torrejón, 60’), Leila (Alexia, 46’), Engen, María Pérez, Clàudia Pina, Ona, Jenni Hermoso (Bartel, 60’) i Melanie.GOLS:1-0 (3’) Geyse. 1-1 (38’) Jenni Hermoso. 1-2 (48’) Alexia.ÀRBITRE:Arregui Gamir. T.G.: Antònia, Jenni i Melanie.

Una altra victòria del Barça a Madrid. Després de guanyar a l’Alfredo di Stéfano contra el Real Madrid (1-3), ahir ho va fer al Nuevo Matapiñonera contra el Madrid CFF en la lliga.

Passadís d’honor i una altra remuntada. El campió de lliga es va tornar a veure sorprès d’inici pel gol de la brasilera Geyse, que en qüestió de tres minuts ja havia superat Gemma Font, titular en detriment de Paños. Com ja va succeir en l’anada dels quarts de la Champions, el Barça va tornar a veure’s amb l’obligació d’haver de remuntar un resultat en contra, i ho va aconseguir de nou. Jenni Hermoso va empatar el partit després de caçar una pilota dins l’àrea després que l’acció anterior hagués acabat amb la pilota al travesser. El gol de la remuntada va portar el segell d’Alexia. Gran gol a nivell col·lectiu, amb un canvi de joc inicial de Melanie, ahir actuant d’extrem, una posterior centrada de Jenni Hermoso i la rematada final des del segon pal d’Alexia.

En el Barça va debutar Esther Laborde –ha passat per totes les categories del planter– i també van jugar Ona, Maria Pérez i Bartel. Protagonisme del filial i descans per a moltes de les titulars pensant en la cita de Champions dimecres al Camp Nou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)