Els Barça Legends conquereixen Anfield

Partit benèfic. Rivaldo i Giovanni donen la victòria a l’equip del Chapi Ferrer, en un partit disputat dos anys després del previst i ajornat en el seu dia per culpa de la covid

Nostàlgia a flor de pell damunt la gespa d’Anfield Road. Rivaldo, Giuly, Edmilson, Belletti, Mendieta, Saviola, Giovanni, Luis García, Gerrard, Carragher, Kuyt, Hyppia, Agger, McManaman, Maxi Rodríguez i Milan Baros... Molts vells coneguts van aplegar-se ahir al mític estadi del Liverpool, en un partit amistós disputat just dos anys després de la data prevista, ja que va quedar ajornat al seu dia per culpa de la pandèmia.

Partit de mites amb victòria final per als Barça Legends contra els veterans del Liverpool per 1-2. El conjunt anglès va avançar-se en el marcador gràcies a un gol de penal en el minut 14 transformat per Steven Gerrard, actual entrenador de l’Aston Villa de Philippe Coutinho. Giovanni, després d’una magnífica passada a l’espai de Giuly, va marcar el gol de l’empat abans del descans (44’). La remuntada la va completar Rivaldo des dels onze metres, després d’un penal comès sobre el mateix Giovanni (53’). El partit va servir per recaptar fons tant per a la Fundació Barça com per a l’LFC Foundation.