Barça

“Jo vull guanyar la lliga, no signo quedar segon”

Laporta. Es mostra ambiciós, assegura que Xavi podria ser l’únic tècnic del seu mandat i manté l’optimisme amb les renovacions de Gavi i Araujo

Joan Laporta és optimista i manté que el Barça pot guanyar la lliga. I encara més després de la golejada al Santiago Bernabéu, un partit que va certificar que “anem pel bon camí, i que va ser una exhibició”. En una entrevista al programa Tu diràs, de RAC1, va assegurar que no firma quedar segon i l’Europa League. “Jo vull guanyar la lliga, no firmo quedar segon. Tenim equip per guanyar la lliga i arribem a l’últim tram bé, amb un equip que està funcionant. I tenim un entrenador que té més ganes que jo de guanyar-la”, va assenyalar. Del tècnic, Laporta només en va dir bones paraules. “Ho està fent fantàsticament bé. Ha tornat als orígens.” N’està tan satisfet que està convençut que, si ell vol, serà l’únic entrenador del seu mandat.

Del mercat, no va voler donar noms, però sí que va confirmar que el club té lligats dos futbolistes que acaben contracte –Christensen i Kessié– i va insistir que no pensa fer bogeries per portar jugadors com ara Haaland. “Amb les xifres en què es mou, és impossible.” Ni tan sols tancant l’acord amb CVC o venent Barça Studios. No descarta la renovació de Dembélé, però no ho veu fàcil perquè el seu agent “és una caixa de sorpreses” i va fer una crida a la calma amb les de Gavi i Araujo. “Totes dues van pel bon camí, són dos jugadors importantíssims i ells volen continuar al Barça. Trobarem el punt d’acord però en el Barça hi ha uns límits salarials i això s’ha d’entendre.” La de Sergi Roberto, complicada.

Laporta va negar que Messi o algú del seu entorn s’hagi posat en contacte amb ell per tornar i hi va afegir que “no ens ho plantegem” perquè estan construint un equip jove i va defensar que van prendre la millor decisió tenint en compte l’economia. Pel que fa al duel del Barça femení de la Champions, confia superar el rècord històric d’assistència a un partit femení.

Spotify i l’Espai Barça

Laporta va explicar que el contracte de patrocini amb Spotify és “el millor de la samarreta de tota la història” i va lamentar no poder donar les xifres per una clàusula de confidencialitat. Tot i això, va revelar que està intentant convèncer els directius de l’empresa perquè li permetin revelar algunes xifres abans de la votació. Per a la publicitat a la màniga de la samarreta tenen sis propostes.

Del nou Camp Nou espera poder mantenir el calendari d’obres, que començarien aquest estiu, però estan pendents de si pugen els tipus d’interès o els materials s’encareixen molt. A principis d’abril ja tindran les llicències i va comentar que aquesta setmana es reuneixen amb Goldman Sachs per tancar l’acord del finançament.

S’inicia la campanya pels refugiats

El FC Barcelona, a través de la seva fundació, ha començat una campanya per ajudar i donar suport als milers de refugiats ucraïnesos recollint productes de primera necessitat per a nadons i infants. Col·labora amb el club la Creu Roja, que s’encarregarà de la distribució entre les famílies acollidores. S’han instal·lat tres punts de recollida a les instal·lacions del Camp Nou. Xavi i les jugadores del femení Oshoala i Mariona Caldentey van donar suport a la iniciativa sent presents en l’acte, que va tancar el president Joan Laporta. “És una guerra injusta que estan patint a Ucraïna. Aquesta és una de les moltes iniciatives que estem fent per ajudar els refugiats ucraïnesos. És un patiment majúscul. Demano a la gent que aporti tot el que pugui i que demostri que som més que un club i que la família culer és més que una família.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)